Hulp gezocht om ons eenmanszaakje te redden!!

Hulp gezocht om ons eenmanszaakje te redden!!
nathalie schrijvers

Ons doel is geld in te zamelen voor een brommobiel zodat mijn man weer aan het werk kan als ZZP stratenmaker

 

Hallo allemaal, 

4 jaar geleden is mijn man begonnen als zzper in de stratenmakerij. En qua werkaanbod is er ruim voldoende vraag om lekker bezig te gaan, er is sinds enige tijd alleen een probleem ontstaan in het vervoer en dit is zeker niet handig als je ZZP stratenmaker bent! Je heb gewoon een auto nodig om van klus naar klus te komen met je materiaal. We zijn al heel lang opzoek geweest naar een opperman met bijvoorbeeld een rijbewijs etc. maar helaas. 

Nu hebben wij na heel lang piekeren en ook zorgen maken om de financiële situatie de oplossing gevonden om uit deze benarde positie weg te komen. 

Een brommobiel kan en mag mijn man mee rijden, met een trekhaak er achter kan hij onze kar meenemen. De materialen en overal weer komen. 

We hopen hiermee ook dat als ons eenmanszaakje weer goed gaat lopen we onze plannen kunnen uitbreiden voor bestrating van tuin voor mensen die het minder breed hebben door de optie te kunnen aanbieden gespreid te betalen zodat ook gezinnen die het budget niet hebben ook kunnen genieten van een mooie tuin!

Hierbij is mijn vraag aan iedereen, wie wil helpen? Ook al is het maar en beetje, elke cent helpt. ❤️ En mijn man wil heel graag weer mensen blij maken met een mooie tuin of een nette oprit! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/08/2023 gestart
314x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Deluna Sierbestrating

Deluna Sierbestrating

Actie georganiseerd door:

nathalie schrijvers

nathalie schrijvers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/08/2023 gestart
314x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog