Hulp bij Studiekosten.

Hulp bij Studiekosten.

Hulp bij de kosten van een thuisstudie, door de hoge kosten van alles kan ik dit helaas niet meer betalen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In oktober 2022 ben ik gestart met de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3. De reden dat ik dit als thuisstudie ging doen, omdat ik moeder was geworden van een klein meisje. Ik wilde het liefst bij haar zijn. Na 6maand de theorie gedaan te hebben ben ik begonnen met stage. Dit doe ik nu 2 dagen in de week, met alleen reiskosten vergoeding. Er mist een hele inkomen tot ik deze studie af heb, oktober 2023. 

Ik moet nog 2 examens maken, maar deze kan ik helaas niet betalen. De kosten van alles zijn zo hoog, waardoor ik nu niet verder kan met mijn studie. Alleen deze 2 examens nog, en mijn stage uren. 

Ik zou onwijs blij en dankbaar zijn als jullie mij hierbij zouden willen helpen, zodat ik deze studie kan afronden en een baan mag vinden om goed te kunnen zorgen voor mijn gezinnetje! 

We hebben nu onwijs veel geld zorgen, elke x in de winkel nadenken of ik 1 of 2 melk kan kopen voor mijn kleine meid, (het is zeker goed om er bij na te denken wat je kan kopen) maar deze stress is wel erg hoog! Vooral als het om voeding voor de kleine gaat!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/06/2023 gestart
6x bekeken

Actie georganiseerd door:

T Van den Brink

T Van den Brink

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/06/2023 gestart
6x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen Schulden
Misbruik melden