Hulp aan Gaza

Hulp aan Gaza

Wij willen geld inzamelen voor UNRWA, de organisatie die zich al 75 jaar inzet voor Palestijnse vluchtelingen.

 

Al 75 jaar lang zet UNRWA (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East) zich in voor de Palestijnse vluchtelingen, en biedt hen essentiële hulp en diensten in tijden van nood. Deze organisatie speelt een cruciale rol in het leven van miljoenen Palestijnen die hun thuisland hebben moeten verlaten.

Met jullie hulp willen we geld inzamelen om UNRWA te ondersteunen in hun missie om deze kwetsbare bevolkingsgroep te voorzien van onderdak, voedsel, gezondheidszorg, onderwijs en andere levensnoodzakelijke voorzieningen. Elk gedoneerd bedrag maakt een verschil en draagt bij aan een betere toekomst voor Palestijnse kinderen en hun families.

Doe mee aan onze actie en help ons om een positieve impact te maken. Samen kunnen we hoop en steun bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben. Jouw donatie, groot of klein, helpt UNRWA om hun waardevolle werk voort te zetten en de levensomstandigheden van Palestijnse vluchtelingen te verbeteren.

Laten we samen een verschil maken en solidair zijn met de Palestijnse vluchtelingen. Doneer vandaag nog en deel onze actie met je vrienden en familie. Samen kunnen we zorgen voor een hoopvolle toekomst!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/06/2024 gestart
322x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kim Vervoort

Kim Vervoort

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/06/2024 gestart
322x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog