Huis bouwen voor mijn biologische familie in Sri Lanka

Huis bouwen voor mijn biologische familie in Sri Lanka
Thirza Meer

Ik ben geadopteerd uit Sri Lanka en heb mijn bio familie gevonden. Helaas leven zij in armoede & hebben geen goed huis.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve mensen,

De laatste tijd is er veel in het nieuws over adoptie. De focus ligt dan terecht op geadopteerden, het niet werkende systeem, bij de wensouders en de frauduleuze adoptie praktijken. Er is wat minder aandacht voor de biologische families die achtergebleven zijn in het land van herkomst. Logisch want veel geadopteerden hebben geen contact met deze familie om een verscheidenheid van redenen waardoor deze verhalen en situaties minder in beeld zijn.

Voor veel geadopteerden kan het lastig zijn om je biologische familie te ontmoeten in arme omstandigheden. Los van alle pijnlijke en ingewikkelde emoties die je kan ervaren als geadopteerde over de adoptie zelf is het moeilijk om jouw familie te zien leven in omstandigheden die wij als westerling niet kennen.

Ook in Sri Lanka is de situatie al jaren voor een groot gedeelte van de bevolking problematisch. Nog niet zo lang geleden kwam het bericht dat de centrale examens niet door konden gaan omdat de regering geen geld had voor het papier en de inkt wat gebruikt moest worden voor de afname van examens. Veel families leven in arme omstandigheden zonder kans en of mogelijkheid om hier echt iets aan te veranderen.

Met mijn familie is dit helaas niet anders. Ze wonen in een van de armere regio's van Sri Lanka (midden-centraal/ de theeplantages). Voor mij was en is het moeilijk om te zien en horen in welke omstandigheden zij leven. Een veilige, functionele woonplek is naar mijn mening de basis voor elk mens om vanuit daar verder te kunnen groeien.

Graag zou ik ze willen helpen met deze basisbehoefte te realiseren. Zodat zij zich daarover geen zorgen hoeven te maken. Ik kan dit niet alleen en vraag daarom hulp door middel van deze crowdfunding actie. Alle kleine beetjes helpen om dit doel te behalen. Ook delen wordt enorm gewaardeerd!

Alvast heel erg bedankt, ook namens mijn familie (uit Nederland en Sri Lanka).

Liefs,

Thirza Wasanthi

 

https://gofund.me/f4aec25e

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/04/2024 gestart
20x bekeken

Actie georganiseerd door:

Thirza Meer

Thirza Meer

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/04/2024 gestart
20x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog