Hou Oelegem groen!!

Hou Oelegem groen!!
An De Koninck

Wij, een groep buurtbewoners van Oelegem, willen in beroep gaan tegen een groots project van een projectontwikkelaar

 
€ 0 ingezameld

Gemeente Ranst heeft een groots bouwproject goedgekeurd dat het landelijke en rustige karakter van Oelegem sterk zal aantasten. Inwoners komen voor de rust hier wonen maar hier wordt geen rekening mee gehouden. Onze kinderen die hier dagelijks op straat spelen en de oudere mensen die hun dagelijkse wandeling maken in de omliggende straten zullen de dupe zijn van het bouwproject. 
De meer dan 800 bezwaarschriften die het buurtcomité indiende kon niets verhelpen aan de beslissing.

Het gebied ligt in overstromingsgebied wat serieuze problemen zal geven in de toekomst (en zelfs vandaag de dag reeds!). Ook zal het bebouwen van het binnengebied een precedent scheppen voor toekomstige bouwprojecten. 

Het is erg dat wij als buurtbewoners geld en veel moeite moeten steken in het tegenhouden van het project, maar toch zijn wij van plan om ons hiertegen volledig te verzetten. We gaan in beroep bij de deputatie van de provincie, maar dit kost heel wat geld. 

Daarom zouden we een oproep willen doen aan mensen om ons te steunen. Iedere euro is welkom om ons doel te halen: namelijk een leefbaar en rustig dorp behouden!

Hartelijk dank!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/01/2024 gestart
1022x bekeken

Actie georganiseerd door:

An De Koninck

An De Koninck

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/01/2024 gestart
1022x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog