Het organiseren van seminars

Het organiseren van seminars

Het geven van seminars, trainingen, business masteries en organisatie masteries voor betere performance.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Geachte heer, mevrouw, jongen of meisje of zoals je aangesproken wilt worden.

Heb je wel eens zaken of situaties in jouw leven waarvan jij zou willen dat jij het zou kunnen verbeteren? Wat als je alle informatie zou hebben om niet alleen te groeien in  professionele carrière maar ook in je persoonlijke leven? Zou je tools en strategieën willen leren waarmee je  allerlei verschillende aspecten in je leven te verbeteren?

Laat mij jou vertellen. Ongeveer 10 jaar geleden werd ik gek van mensen en organisaties die faalden, gefrustreerd waren of lijdden. Ik wilde er alles aan doen om het leven van anderen beter te maken. Ik was geobsedeerd om elke strategie en tool te leren om mensen en bedrijven het beste van dienst te zijn.

Na het volgen van opleidingen en het doen van cursussen en alles te bestuderen wat met mens en organisatie te maken heeft heb ik het geluk om nu mensen en bedrijven te kunnen helpen hun doelen te realiseren. Nu heb ik alles klaar en voorbereid om trainingen te geven aan mensen en trainingen te geven aan bedrijven met een heel sterk business model. Win, win : het helpen van mensen en het genereren van meer financiële vrijheid om zo meer organisaties van dienst te zijn. 

Ik heb geprobeerd om vanuit niks alles op te bouwen maar helaas heb ik moeten concluderen dat ik geld nodig heb om investeringen te kunnen doen in het representatief kunnen zijn, mij te kunnen voorbeiden en het doen van trainingen in een omgeving waar ik veilig, in rust en privacy mensen kan trainen. Daarnaast is een professionnele website, basis marketing, Secure and safe internet belangrijk omdat ik natuurlijk mensen persoonlijk train en bedrijven met veel verantwoordelijkheid wil dienen op een vertrouwde manier. Druk op de donatie knop op de website als je zou willen doneren.

Graag dit bericht verder te delen, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te doneren. Dankjewel, heel erg bedankt het is mooi om mijn verhaal met u te delen en bedankt voor uw bijdragen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/03/2024 gestart
134x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bradley Milliard

Bradley Milliard

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/03/2024 gestart
134x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog