Het leven gaat door in Betèsda

Het leven gaat door in Betèsda

Realisatie overdekte en renovatie keuken voor de veiligheid en meer activiteiten/bewegingsmogelijkheid voor onze bewoners.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Onze bewoners willen meer bewegen en sociaal met elkaar omgaan, maar de geschikte ruimte ontbreekt.


Ons Verpleeghuis Betèsda  heeft een groot stuk grond in het midden, tussen de kamers van onze bewoners. Helaas kunnen onze bewoners dit zelden tot nooit gebruiken voornamelijk vanwege de felle zon. Om deze reden moeten de bewoners een plek op de gangpaden vinden, wat de veiligheid en het verloop van de werkzaamheden door de medewerkers belemmert. Op de gangen is er ook niet voor een ieder plek. Hierdoor zijn enkele bewoners vaak genoodzaakt in de kamer te blijven. Dit levert niet altijd een positieve bijdrage t.o.v. hun gezondheid. Om meer te bieden aan onze bewoners willen wij graag een overdekte  bouwen en hebben wij uw hulp hard nodig. 
Een overdekte betekent:

  • Veiligheid
  • Meer activiteiten voor ons bewoners
  • Meer bewegingsmogelijkheid voor onze bewoner

Onze keuken is al 33 jaar oud

Al 33 jaar is onze keuken in dienst van onze samenleving, maar deze functioneert helaas al een poos niet meer naar behoren.
Hierdoor kunnen ook onze medewerkers het werk niet naar behoren uitvoeren. Zij moeten dagelijks improviseren om hun werkzaamheden soepel te laten verlopen en onze bewoners van dienst te zijn. Desalniettemin voeren zij hun werk naar behoren uit! Hiernaast willen wij ook voldoen aan alle richtlijnen om de samenleving buiten ons verpleeghuis meer te betrekken bij de samenleving binnen ons huis door maaltijden voor te bereiden die men ook gezamenlijk met onze bewoners kan benuttigen. Hiermee kunnen wij ook meer fondsen werven voor ons verpleeghuis. Een nieuwe keuken betekent:

  • Betere hygiene
  • Veiligheid vooronze medewerkers
  • Meer activiteiten voor ons bewoners
  • Een manier om meer fondsen te werven

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/04/2022 gestart
509x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Verpleeghuizen Curaçao

Actie georganiseerd door:

Natasha Rog Wanner

Natasha Rog Wanner

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/04/2022 gestart
509x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden