Heropbouwen van een levenswaardige basis na intense crypto-scam

Heropbouwen van een levenswaardige basis na intense crypto-scam
Kim/Nova Geeroms

Na een investering bij PJPInvest.com, verloor ik op korte tijd niet alleen €50.000 maar ook een groot deel van m'n leven.

 

Na jaren te blijven werken terwijl alles in mijn lichaam schreeuwde om te stoppen, belandde ik na de dood van m'n mama in 2022 uiteindelijk toch in een burnout en depressie. In de komende jaren werd ik echt uitgedaagd om zowel de donkere als lichtere kanten te ontdekken van mezelf. Energie om veel en hard te werken had ik niet, waardoor er een financieel gat ontstond…
In 2023 opnieuw aan het werk gegaan om toch in m'n basisbehoefte te kunnen voorzien. Dit was niet voldoende om het financiële gat dicht te rijden. 
En toen kwam ik terecht bij het investeren in Crypto-currency. Ik dacht een goeie manier gevonden te hebben om me een financiële boost te geven….Dat is nu helemaal anders uitgedraaid. Na een investering bij het (zogezegde) legale bedrijf PJPInvest.com waarin ik samen met een Broker (Thomas Webber) belegging deed in Forex (trading) en crypto, ontstond er een mooie winst/opbrengt van meer dan €60.000. Ik was blij en opgelucht want dit zou een nieuwe start betekenen: einde van een leven in schulden, een nieuwe plek voor mezelf na het (uiteraard) beëindigen van m'n relatie, en het kunnen loslaten van de zwaarte van het leven met/in schulden. Ik was echt oprecht blij en opgelucht.
Toen begonnen het avontuur van het effectief uitbetalen van dit bedrag. Ze drongen erop aan dit op m'n IBAN-rekening te doen, wat onverwacht veel extra kosten meebracht (deze werden vooraf nooit meegedeeld, zelfs als ik vooraf de nodige vragen stelde, werd dit altijd ontkent en onder de mat geveegd)
Omdat ik het geld echt wel nodig had en vrij wanhopig was, en de illusie had dat ik er “bijna was”, ben ik blijven betalen…tot 3x toe…Dit kon enkel door te lenen bij vrienden…waar ik nu ontzettend veel spijt van heb en dit vooral de drijfveer is om dit geld terug te verdienen…
IBAN werd het duidelijk niet….dan maar een “cold wallet” via CoinBase Wallet…daar staat nu een mooi bedrag op mij te wachten waar ik niet aankan. PJP Invest beweert dat als ik 2 Etherium stort (is een €4200 ongeveer) dat het bedrag vrijkomt en dat ik dit kan doorsturen naar mijn wallet in Bybit.
Ik heb dit gecheckt bij de klantendienst van Coinbase(Wallet) en zij geloven er weinig van…zij lieten me zien dat het geld afkomstig is van een Phishing adres en dat het waarschijnlijk niet echt is.
Ik geloof nog ergens dat het er wel staat en dat er een ander manier moet zijn om dit vrij te krijgen…

Ik heb aangifte gedaan bij de politie, zij gaan alles mee uitzoeken, mijn bank heeft ook alles gekregen en gaan hier ook in verder…Ik heb alle namen, contactgegevens, walletadressen aan het dossier toegevoegd.

Maar dit is op “snellere” termijn geen oplossing om mijn vrienden hun geld terug te geven. 

Ik ben op zoek naar werk, en werk volop aan m'n eigen business om ook hierin terug op te bouwen (multidimensionaal bewegen in/met New Earth Energies), kan voorlopig gratis bij een vriend wonen…

Ik reik uit naar hulp mbt financiën om de terugbetaling naar m'n vrienden sneller te kunnen doen, maar heb jij ervaring met crypto of kan je mijn verhaal in beeld brengen? Dan mag je zeker contact opnemen.

Ik weet dat deze scams zeer snel groeien en ik heb hier zoooooo veel uit geleerd dat ik een inspiratie en spreekbuis wil zijn voor anderen om zich niet in dezelfde “shit” te werken. De scammers gaan zeer geniep tewerk, en houden je echt “gevangen” in de situatie…ze knijpen je uit tot je er bijna in stikt en verdrinkt.

Ik heb alle vertrouwen en kracht dat dit uiteindelijk wel een belangrijke ommekeer voor mezelf betekent en kan alleen maar bouwen aan een positieve en abundant toekomst!

Sowieso wil ik iedereen bedanken om m'n verhaal te lezen en al dan niet gehoor te geven. From my heart to yours: “thank you so much”
Veel liefs, Kim

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/09/2024 gestart
553x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kim/Nova Geeroms

Kim/Nova Geeroms

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/09/2024 gestart
553x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog