Herdenkingsmonument voor Sofia en Nouri

Herdenkingsmonument voor Sofia en Nouri
Sofie Luyten

Grafzerkje voor onze sterrekindjes

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In 2023 heeft het noodlot 2 maal toegeslagen in onze familie. Wij zijn onze 2 kindjes verloren. Op 8 maart, op internationale vrouwendag, is ons mooi meisje geboren en weer ingeslapen. Sofia's hartje was te beschadigd om te mogen leven. 

Enkele weken later hoorde we het fantastische nieuws dat we wederom een kindje mochten verwachten. Deze keer was het een jongen. Vol blijdschap, maar ook met veel schrik gingen we deze zwangerschap in. Op 14 weken vernamen we dat ook onze lieve zoon, Nouri, een niet levensvatbare genetische aandoening had. In alle stilte en met een immens verdriet hebben we ook hem moeten laten gaan, op 12 augustus, na 19 weken zwangerschap. 

Onze beide sterrekindjes zijn samen begraven. Het zou voor ons gezinnetje veel betekenen als we van dit plaatsje een mooi rustplaatsje kunnen maken voor onze 2 vlindertjes in de hemel. Het zou een plaats zijn waar we als familie toch even het gevoel hebben om met ons 4 te mogen zijn. Een plaats waar we met Eliasje, ons zoontje van 2,5 jaar, naartoe kunnen om hem te vertellen over zijn broertje en zusje.

Ik wil alvast met heel mijn hart de mensen bedanken die ons hierin zouden willen ondersteunen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/04/2024 gestart
55x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofie Luyten

Sofie Luyten

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/04/2024 gestart
55x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog