Helpt u mij, mijn gestolen camera te vervangen?

Helpt u mij, mijn gestolen camera te vervangen?
Desteny SSD

Op 1 augustus had ik mijn de camera mogen ophalen bij een afhaalpunt. Onderweg naar huis vanuit werk is deze gestolen.

 

Op maandag 1 augustus mocht ik dan eindelijk de camera ophalen. Een camera waar ik en mijn ouders twee jaar voor gespaard hebben, waaronder ik dubbele diensten heb gedraait naast mijn opleiding. Fotografie is iets wat ik sinds een aantal jaar graag doe en hierom hebben mijn ouders besloten mij te helpen en ervoor te ploegen samen met mij. Eindelijk hadden wij dit geld bedrag bij elkaar en de camera kwam binnen!

Ik mocht deze afhalen bij een pakketpunt onderweg naar mijn werk toe. Een aantal uur later ging ik naar huis, op het station was het al super druk en toen ik de trein instapte stonden de mensen tegen elkaar aangedrukt. Bij het uitstappen werd mijn tas stuk getrokken en is deze gestolen. 

Niet alleen met de camera erin maar met al mijn persoonlijke spullen, inclusief huissleutels en portemonee. Hier heb ik dan ook meteen aangifte voor gedaan, helaas met weinig succes. 

Hier begint mijn spaarreis weer, maar ik hoop op een beetje hulp. Ik wil dit niet weer van mijn ouders vragen aangezien het voor hen de afgelopen twee jaar net zo lastig is geweest voor mij om telkens wat apart te zetten. 

Alle beetjes helpen en ik hoop dat ik hier wat hulp kan vinden. 

 

Foto geplaatst is dan ook door mij gemaakt. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/08/2022 gestart
584x bekeken

Actie georganiseerd door:

Desteny SSD

Desteny SSD

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/08/2022 gestart
584x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog