Helpen van Simo

Helpen van Simo

Het helpen van de meest onbaatzuchtige mens die ik ken

 

Dag iedereen,

 

Zoals jullie wel weten, heb ik in het verleden geruime tijd gewerkt in Marokko. Ik heb er veel mooie herinneringen aan en jullie begrijpen allemaal dat het recente nieuws me erg raakt.

 

Ik heb er een aantal vriendschappen voor het leven gemaakt en één van mijn vrienden is nu alles kwijt geraakt. Zijn naam is Si Mohamed Laarabi en hij heeft de laatste jaren heel wat te verwerken gehad. Simo is iemand die nooit iets zal vragen maar je steeds zal helpen als hij kan. Jaren geleden heeft hij een ongeval gehad en is zijn oog zwaar beschadigd  .  Hij was aan het sparen voor zijn oog te kunnen laten opereren maar als je amper 200 euro de maand hebt is dit een lange weg. Vorig jaar heeft zijn broer kanker  gekregen en heeft hij alles van hem verkocht om de chemo te kunnen betalen, dus weer niks voor hem …door zijn oog wat uiteraard alleen maar erger is geworden kan hij niet meer  gaan werken. Nu heeft de aardbeving  zijn dorp van de kaart geveegd.  Ik zet deze inzamelingsactie op, omdat ik meen dat hij echt wel een hart onder de riem en een duwtje in de goed richting mag krijgen.

Ik vraag niet snel om hulp, maar in dit geval zou ik het enorm appreciëren, indien jullie een kleine bijdrage zouden willen schenken

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/09/2023 gestart
343x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kristel De wel

Kristel De wel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/09/2023 gestart
343x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog