HELP VERA

HELP VERA

Vera werd aangereden op de R4. De tegenpartij laat niet van zich horen. Maar voor Vera is haar wagen van levensbelang.

 

DELEN AUB! HELPEN JULLIE VERA?

Vera werd aangereden op de R4. De tegenpartij laat niet van zich horen. Maar voor Vera is haar wagen van levensbelang. Je kan haar verhaal lezen op haar facebook pagina.

Armoede hoef je niet ver te zoeken, ook in ons land zijn er mensen die hulp nodig hebben.

Vera staat altijd voor iedereen klaar, de paardjes verzorgen is haar lange leven! ze heeft al zoveel pech gehad, helpen jullie mee aub? Alle kleine beetjes maken een GROOT verschil. 

Liefs, Laurence

 

Vera haar verhaal; 

Op 29/12/2022 ben ik aangereden door een auto in Gent op de afrit van de R4 naar de Drongensesteenweg. De tegenpartij is in fout maar laat niet van zich horen. Mijn auto kan volledig hersteld worden maar ik heb het geld niet om de schade voor te schieten. Ik ben ten einde raad. Mijn auto moet naar de keuring op 19/04 en moet dus volledig in orde zijn. Mijn auto is van levensbelang want achteraan is een lift ingebouwd om mijn medische scooter mee te nemen. Zonder auto kan ik niet naar mijn afspraken (naar dokters en andere) en niet meer naar mijn broer die nu aan zee woont. Door mijn beperkingen is openbaar vervoer geen optie.

Onderstaande foto's geven een idee van het gebeurde. Het is zeker niet de bedoeling dat jullie mij geld geven, maar gewoon wat er mogelijk is om mijn probleem voor 19/04 opgelost te krijgen.

OPRECHTE DANKJEWEL 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/03/2023 gestart
1105x bekeken

Actie georganiseerd door:

Barbara Janssens

Barbara Janssens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/03/2023 gestart
1105x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog