Help Telma en Louise aan de nodige zorg

Help Telma en Louise aan de nodige zorg
Dierenasiel Poezewoef

Telma & Louise zijn twee hondjes uit de broodfok die werden gedumpt en aan hun lot overgelaten.

 

Sinds een maand verblijven Telma en Louise bij dierenasiel Poezewoef in Poperinge. De twee zwaar mishandelde hondjes zijn extreem angstig en hebben duidelijk al een hels leven achter de rug. 

Eerder werden er al enkele puppy's binnengebracht, die hoogstwaarschijnlijk van deze moederdieren afkomstig zijn. Je kon duidelijk zien dat ze recent bevallen waren. 

Om hen van alle medische klachten te sparen/ontdoen zouden we beide dieren willen steriel maken. Doordat het vermoeden groot is dat ze als fokdieren werden gebruikt is er een groter risico op baarmoederontstekingen. 

Een kort onderzoek van de dierenarts toonde aan dat de tandjes van Telma een heel stuk zijn afgesleten door maandenlang aan tralies te knagen. 
De tandjes zijn zodanig afgesleten dat de zenuw zichtbaar is. Dat dit pijnlijk is, is vanzelfsprekend. Daarom zouden we naast de sterilisatie ook een volledige tandbehandeling laten gebeuren. 

Beide dieren hebben door de slechte verzorging en voeding kans op voedingstekorten of andere problemen aan de organen. Via een bloedonderzoek kan dit aangetoond worden en aangepakt. 

Aan al deze onderzoeken hangt een prijskaartje. Om dit te helpen verwezenlijken roepen we jullie hulp in. Wie wil zijn steentje bijdragen om de kans op het geluk van Telma en Louise te vergroten? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/03/2024 gestart
1088x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Dierenasiel Poezewoef

Dierenasiel Poezewoef

Actie georganiseerd door:

Dierenasiel Poezewoef

Dierenasiel Poezewoef

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/03/2024 gestart
1088x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden