Help Suby aan een gezond pootje

Help Suby aan een gezond pootje
Deel deze actie

Na een val moet Suby geopereerd worden aan zijn knie, hij kan hier nu amper op lopen. Hiervoor vragen wij jullie hulp

16 donaties
44%
€ 440 van € 1.000 ingezameld

Suby is een pomsky die in april 2 jaar wordt. Hij zit boordevol energie en doet niet liever dan rondrennen in de hondenwei met zijn vriendjes.

Jammer genoeg is hij afgelopen weekend ten val gekomen tijdens de agility training en heeft hij zijn knie beschadigd. Hij zal hier dinsdag 21 december voor onder het mes moeten. De ingreep alleen zou 750 euro kosten. Medicatie, röntgenfoto's en revalidatie niet inbegrepen. Het totaalplaatje zal zeker over de 1000 euro gaan, wat voor ons jammer genoeg niet meteen haalbaar is gezien we recent al wat tegenslagen hebben gehad met zijn gezondheid. Hij heeft recent een zware behandeling voor giardia gehad, waardoor we hem nu niet meteen de zorg kunnen geven die hij nodig heeft.

Om hem zo snel mogelijk een pijnvrij leven te geven willen wij jullie om hulp vragen. We verwachten absoluut geen grote bedragen en zijn jullie al super dankbaar voor wat jullie zouden kunnen missen. 

Ik post een update voor zij die willen volgen voor het verloop van de operatie. Suby heeft tevens een instagram Pomsky.suby waar we ook updates gaan plaatsen over zijn herstel.

Wij bedanken jullie alvast om ons verhaal te lezen, delen word enorm geapprecieerd.

 

UPDATE 23/12

De operatie is vlot verlopen en elke dag hinkt hij iets makkelijker. Vanavond mag het verband eraf en beginnen we aan een lange revalidatie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/12/2021 gestart
1105x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Shania  Berrevoets

Shania Berrevoets

16 donaties
44%
€ 440 van € 1.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/12/2021 gestart
1105x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden