Help Sky's gebroken knie te herstellen

Help Sky's gebroken knie te herstellen

Onze geliefde hond Sky heeft onlangs haar knie gebroken en heeft dringend een operatie nodig om haar te helpen herstellen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Onze geliefde hond Sky heeft onlangs haar knie gebroken en heeft dringend een operatie nodig om haar te helpen herstellen. De kosten voor de operatie en het herstel bedragen ongeveer 2500 euro, wat voor ons helaas een financiële last is die we niet alleen kunnen dragen.

 

Sky is niet alleen onze trouwe metgezel, maar ze is ook een belangrijk deel van ons gezin. We willen haar de best mogelijke zorg en behandeling geven, zodat ze snel kan herstellen en weer actief kan zijn. We hebben al verschillende opties overwogen, maar hebben helaas niet genoeg middelen om de kosten te dekken.

 

We vragen u om hulp bij het financieren van de operatie van Sky's knie. Alle donaties zullen worden gebruikt om de kosten van de operatie en het herstel te dekken, zodat we Sky de zorg kunnen geven die ze verdient. Elk bedrag, groot of klein, is zeer welkom en wordt zeer gewaardeerd.

 

We danken u voor uw tijd en aandacht voor ons verhaal en danken u bij voorbaat voor uw steun. We kunnen niet wachten om Sky te zien herstellen en terug te zien rennen en spelen zoals ze dat altijd deed.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/04/2023 gestart
80x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lin Chihadeh

Lin Chihadeh

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/04/2023 gestart
80x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog