Help Sia: Geef haar een gezonde toekomst🍀

Help Sia: Geef haar een gezonde toekomst🍀

Sterilisatie voor onze jonge hond Sia.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve vrienden en dierenliefhebbers,

Het is met een zwaar hart dat ik deze campagne start. Onze dierbare Berner Sennen is onlangs overleden en had  een ernstige baarmoederontsteking, en het brak ons hart om afscheid te moeten nemen van haar... :(

Ze was zo ontzettend ziek dat we met spoed een operatie moesten laten uitvoeren, samen met medicatie, wat neerkwam op een kostbare €1120...

Nu maak ik me grote zorgen dat onze geliefde Sia dezelfde aandoening kan krijgen. Ze is niet zomaar een huisdier; ze is ons familie, onze metgezel, onze vreugde.

Om haar een gezonde toekomst te geven, willen we haar graag laten steriliseren. Dit zal haar kansen op een lang en gelukkig leven vergroten.

Helaas ligt de prijs voor sterilisatie rond de €500, en op dit moment leef ik onder bewindvoering, samen met onze kat en mijn twee kinderen.

Ons wekelijkse budget bedraagt slechts €50, en de bewindvoerder dekt de kosten voor onze geliefde huisdieren niet - niet voor hun voeding en zeker niet voor medische ingrepen... Dit plaatst ons voor een immense uitdaging.

Er zijn weliswaar prachtige stichtingen die dieren in nood helpen, maar sterilisatie valt helaas niet onder hun dekkingsgebied.

Ik kreeg het advies om deze crowdfundingsactie te starten, en dat heb ik zojuist gedaan.

We smeken u om te helpen. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons dichter bij ons doel om Sia de zorg te geven die ze verdient. Uw steun betekent de wereld voor ons.

Laten we samen Sia's toekomst verzekeren en haar een gezonde en liefdevolle thuis bieden.🙏🍀

 

Heel veel dank en liefde. ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/09/2023 gestart
154x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cindy Otten

Cindy Otten

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/09/2023 gestart
154x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden