Help Rachel in deze moeilijke strijd

Help Rachel in deze moeilijke strijd
Farida Jongeneelen

Het doel van deze actie was Rachel te helpen aan een mooi haarstuk, chemo doek en chemo slaapmuts. Dat doel is bereikt. Maar

 

We willen toch het beste voor haar en haar gezin!!

Haar passie is haar winkeltje. Deze is met beperkte tijden 3 dagen open en daardoor missen zij veel inkomsten. De kosten gaan door. Dennis heeft een hele planning gemaakt hoe hij de winkel wil opvangen, want de verwachting is dat Rachel nog minimaal een half jaar uit de roulatie zal zijn. Verzekeren koste jaren geleden te veel en als kleine ondernemer is dat niet op te brengen.

De gezelligste en drukste tijd van het jaar is achter de rug en door beperkte openingstijden hebben ze er van alles aan gedaan om de winkel wat draaiende te houden. Helaas heeft dat niet opgebracht wat het zou moeten zijn. Hierdoor zijn veel inkomsten misgelopen en dat is zo sneu.

Rachel heeft nog geen haarvlies, maar dat verwachten we zeker nog. Er is een mooi haarstuk uitgezocht. De aanschaf was €3800,- 🙃 buiten toebehoren. Rachel heeft een aanvullende verzekering maar dit wordt niet volledig vergoed. Ze krijgt hiervan € €550,- vergoed. Ik vind het echt schande dat je maar zo een klein gedeelte vergoed krijgt van je verzekering. Echt te bizar in dit land. Met zn allen hebben wij ervoor gezorgd dat Rachel een heel mooi haarstuk kon uitkiezen. 🥰 

Nu kun je denken koop een goedkopere. Die hebben we zat in onze verkleedkist van de carnaval😉, maar zijn natuurlijk niet geschikt vanwege de chemo. Dat is normaal gesproken voor 2 dagen prima, maar ze heeft echt een goed haarstuk nodig voor haar hoofdhuid en dat is goed gekomen.

Rachel is mooie vrouw (ook nu nog), van binnen en buiten, en is altijd goed geweest voor een ander. Zij staat altijd voor een ander klaar om te helpen met wat dan ook of heeft een luisterend oor en heeft nu zelf alle steun heel hard nodig. Zelfs nu ze zelf doodziek is denkt ze veel aan anderen. En zoals iedereen haar kent, zal ze zelf niet vragen om hulp. Daarom vraag ik dit. Het zou toch super geweldig zijn als wij met zn allen ook nog kunnen zorgen dat ze buiten het aanschaffen van een haarstuk met toebehoren wat minder zorgen heeft en financieel lucht krijgt. Ze heeft echt verlies. Orders zijn een jaar geleden al gedaan en druppelen binnen (zo is deze branche) en de facturen druppelen hierdoor ook binnen en moeten worden betaald. Een gedeelte is betaald, door jullie hulp. Dank. Dennis heeft wat orders kunnen stopzetten maar dat kan helaas niet bij allemaal en ergens snap ik dat ook wel weer. Hoe vervelend dat in deze situatie ook is. 

Het doel is ruimschoots bereikt, waar ik ontzettend blij mee ben en trots op ben. Dank jullie voor zover. Dit is zo hartverwarmend en snel gegaan. Super gewoon 🥰. Dit is ook een teken dat Rachel geliefd is bij heel veel mensen en dat voelt ontzettend goed. Zo ken ik Rachel namelijk ook. Rachel is niet voor niets al 35 jr mijn bestie.

Het zou echt fijn zijn als zij zich niet zoveel zorgen hoeft te maken en het meeste door kan blijven draaien met minder inkomsten en hulp van ons 😉. Iedereen om haar heen leeft in een roller coaster en die blijft maar doorgaan. Inmiddels heeft ze 2 vriendinnen verloren aan deze rotziekte en afscheid moeten nemen van haar lieve hond, Benji. Zij kon nergens bij zijn vanwege haar eigen ziekte wat het afscheid nog moeilijker maakte. Wij zijn nog steeds positief ondanks alle complicaties die zij erbij heeft. 

Ik realiseer mij dat ik veel van jullie vraag en weet, mijn doel al is bereikt. Kleine beetjes donaties druppelen nog steeds binnen. Ongelooflijk dankbaar. Ik heb dit niet durven dromen. Bizar hoeveel mensen er meeleven. Toch zou ik het echt tof vinden als er nog wat binnenkomt om hen te steunen in deze moeilijke en zware tijd.

Zij weten uiteraard van de actie en staan nog steeds versteld dat er gedoneerd wordt. De tussenstand kunnen jullie volgen. De actie laat ik open staan zodat er nog gedoneerd kan worden 🥰 door mensen die hen een warm hart toedraagt. Ook nu hebben zij jullie steun nodig. Iedere euro is er 1

Rachel is thuis en dat gaat redelijk. Nog 2 weken en dan start ze weer met de chemo en hopelijk met weinig complicatie🙏  

Hierna heeft Rachel nog 3 blokken (minimaal) te gaan met telkens een rustperiode. Heftig maar het moet.

Aankomende week wordt er beenmerg afgenomen om de kijken wat de afgelopen kuur heeft gedaan. Spannend weer maar zijn echt nog steeds positief en draaien dikke duimen.

De zorgen over de winkel en onzekerheid over van alles blijft en zijn bang voor wat de toekomst gaat brengen. Zij hebben veel verdriet en nog steeds en hebben gelukkig veel steun aan elkaar met familie en vrienden. Wat een toppertjes zijn het

Door de donaties is er zeker en lach op het gezicht gekomen, maar blijft de toekomst heel onzeker, spannend en zwaar.

Jullie doen of hebben al een donatie gedaan uit liefde en ik ben iedereen zo ontzettend dankbaar. Dat is niet te omschrijven. Donaties van mensen van alle kanten, waar je het niet van verwacht en dat voelt zo ontzettend fijn. Dat geeft mij ook een gevoel dat ik geliefd ben bij heel veel mensen. Mijn motto: wie goed doet, goed ontmoet. En dat blijkt maar weer.

Ik ben echt uit mijn comfortzone gestapt om deze actie op te starten. Enne, het is me, dankzij jullie en er komen nog steeds donaties binnen, waar ik ontzettend blij mee ben voor Dennis, Rachel en Dido.

Helpen jullie nog even mee met doneren of delen van dit bericht zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.

Liefs Farida

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/10/2023 gestart
9636x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Holland Casino

Wie helpt haar door deze zware periode?

Actie georganiseerd door:

Farida Jongeneelen

Farida Jongeneelen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/10/2023 gestart
9636x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wens
Misbruik melden