Help puppy Bonkie van zijn darm-in-darm verschuiving af

Help puppy Bonkie van zijn darm-in-darm verschuiving af
Stijn van der Kruk

Bonkie heeft inmiddels in zijn korte leven al twee operaties moeten ondergaan om van zijn ernstige darmproblemen af te komen.

 

Lieve allemaal,

Dit is Bonkie, een Australisch herder-bordercollie pup van nog geen drie maanden oud. Bonkie is een lieve, trouwe, speelse en energieke hond. Hij vindt het heel leuk om sokken te verzamelen of je uit te dagen voor een trekspelletje. Kortom, een hond om van te houden!

Helaas heeft onze lieve Karbonkel al in zijn vroege leven dubbel pech gehad. Nadat hij net in ons gezin is opgenomen, begint hij zijn eetlust en energie te verliezen. Op het moment dat hij begint te braken, gaan bij ons alle alarmbellen af. Bonkie wordt opgenomen bij de dierenarts. Bloedonderzoek en echo's kunnen geen uitsluitsel geven en Bonkie moet onder het mes. Na de operatie en vele uren wachten krijgen wij het verlossende woord, Bonkie mag naar huis en zal aansterken. Puppy blij, wij blij.

Drie dagen later zien we Bonkie weer aftakelen, het arme beestje eet en drinkt nauwelijks en heeft bijna geen ontlasting. Bonkie belandt op de spoedopname van de dierenarts. Daar verslechtert zijn situatie minder snel, maar beter wordt hij niet. Er is maar één oplossing: Bonkie moet naar het Universitair Dierenziekenhuis. Op maandagavond wordt hij opgevangen door een professioneel team van dokters, anesthesisten en co-artsen. Bonkie moet weer geopereerd worden. Zijn darmen zijn in elkaar geschoven en moeten operatief uit elkaar gehaald worden. Na deze heftige ingreep heeft Bonkie passende verzorging gekregen en knapt hij langzaam op. Al met al een pittige tijd voor Bonkie en voor ons, zowel emotioneel als financieel. 

Wilt u ons helpen? Heel graag!
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/07/2024 gestart
1017x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stijn van der Kruk

Stijn van der Kruk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/07/2024 gestart
1017x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden