Help onze lieve vriendin om haar mama’s afscheid te betalen

Help onze lieve vriendin om haar mama’s afscheid te betalen

Elke verloor haar mama zeer onverwacht op 9 juli. Om te rouwen krijgt ze de kans niet want ze zal opdraaien voor alle kosten

 

Lieve mensen,

wij zijn vrienden van Elke en haar gezin, waaronder 2 opgroeiende tieners. Ondanks haar chronische aandoening spondylartropathi, die ook bij haar dochter van 13 werd vast gesteld, staat ze steeds klaar om anderen te helpen. Ze werkt zo vaak haar gezondheid het toelaat als vrijwilliger op concerten, festivals en andere evenementen, ten voordele van recalidatiehuizen in Peru en Guatemala.

Op 9 juli dit jaar verloor Elke zeer onverwachts haar geliefde mama na een maagbloeding. Elke en haar gezin hadden na lang sparen een reis geboekt en zouden normaal op 15 juli vertrekken voor 10 dagen Egypte maar dit kon uiteraard niet doorgaan. De touroperator was tot geen enkel greintje menselijkheid bereid omdat het te kort tegen vertrekdatum was, alsof men zoiets kan plannen dus weg reis en weg geld. Bovendien stond ze er helemaal alleen voor in de organisatie van het afscheid van haar mama want haar stiefvader kon het emotioneel niet opbrengen. Na een prachtige dienst verdween de man van de radar, en gisteren kreeg Elke bovenop alle werk en emoties, en het veelvuldig vragen naar kleine herinneringen aan haar mama te horen dat er geen geld staat op de rekebinten van haar moeder en zij dus de rekening van 7000 euro van de begrafenisondernemer zal moeten ophoesten. Aangezien zij niet meer kan werken door haar ziekte , die heel wat kosten met zich meebrengt , net zoals de zorg voor haar zieke dochter , heeft zij dit geld niet zomaar voorhande. Door al deze bijkomende ellende heeft ze nog geen kans gekregen om echt te rouwen. Vandaar dat we heel graag een extraatje zouden willen schenken aan haar zodat ze eventueel toch nog op een reisje kan met haar gezin , na de schandalige onmenselijke behandeling door Corendon die weigerden om haar reis te verplaatsen. Elke is een fiere vrouw die nooit zelf hulp zou vragen maar ze verdient dit allemaal niet, haar mama was haar steun, ze hebben veel meegemaakt door mishandeling in het verleden maar samen sloegen ze zich overal door. Een financiële kater omdat ze haar mama een eenvoudige maar mooie dienst ter afscheid wou geven is echt het laatste wat ze verdient. 
alle kleine beetjes helpen, zij geeft zoveel van zichzelf voor anderen en verdient dit dan ook ten volste. 
hartelijk dank voor uw aandacht en eventuele bijdrage. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/08/2023 gestart
562x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debbie Verhaege

Debbie Verhaege

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/08/2023 gestart
562x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog