Help onze lieve poes met heupdysplasie :-(

Help onze lieve poes met heupdysplasie :-(

Geef onze poes haar speels leven terug, uw hulp is hard nodig voor haar heupoperatie.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Met een zwaar hart willen we jullie om hulp vragen voor onze geliefde poes, die onlangs is gediagnosticeerd met heupdysplasie aan beide heupen. Onze dochtertje van 7 koos haar uit als haar speciale vriendinnetje en nu maakt dit nieuws haar ontzettend verdrietig.

 

Poes was altijd vol energie en vreugde, totdat we op een dag thuiskwamen en merkten dat ze niet meer kon lopen. Dit hartverscheurende moment heeft ons doen beseffen hoe ernstig haar situatie is.

 

Als een familie die al zorgt voor vier hondjes, nog een poesje, een papegaai, visjes, chinchilla’s en een pony, zijn onze middelen beperkt. De kosten voor de noodzakelijke operatie en de daaropvolgende revalidatie zijn helaas meer dan we momenteel kunnen dragen.

Onze ouders hebben ook al een deel geschonken maar we geraken nog niet in de buurt.

 

Daarom wenden we ons tot jullie, lieve vrienden en dierenliefhebbers. We hopen dat jullie ons willen helpen om de nodige medische zorg voor onze poes te kunnen bekostigen, zodat ze weer zonder pijn kan spelen en genieten van haar leven met ons gezin.

 

Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil voor onze dochter en haar dierbare vriendinnetje. Van harte bedankt voor jullie steun en medeleven.

 

Kunnen jullie ons alstublieft helpen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/07/2024 gestart
6x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ka Va

Ka Va

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/07/2024 gestart
6x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Dieren
Misbruik melden