Help ons zorgen voor zwerf dieren

Help ons zorgen voor zwerf dieren
Tuba Kaya

Wij helpen zwerf dieren aan medicijn en voedsel, help jij mee?

 

Hallo lieve mensen,

Wij zorgen voor honderden honden en katten die in omgeving Selçuk op straat proberen te leven. Ze hebben niet alleen eten maar ook medicijnen en hulp van de dierenarts nodig.

In Turkije leven vele honden en katten op straat. Niemand wilt dat ze op straat leven, maar zo is het op dit moment wel het geval. De overheid steriliseert de dieren gratis. Daarna worden ze in hun omgeving terug gezet. Wij hebben alle honden en katten die we tegen komen op deze manier laten steriliseren.

Wij zijn 68 mensen uit het dorp Yoncaköy, vlakbij Ephesus. Er zijn twee asiel centra in de omgeving waar wij de dieren naartoe brengen voor sterilisatie. De medicijnen, eten en alle andere kosten zoals vervoer dragen wij samen. We organiseren wanneer het kan ook acties om geld te verzamelen, want we halen het zelf niet. Daarom heb ik deze steunactie gestart. Een euro is veel meer waard in Turkije dan in Nederland. Zo hoop ik dat zelfs kleine bijdragen van jullie zou de arme dieren in Turkije enorm helpen. Alvast hartelijk dank!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/03/2024 gestart
166x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Yoncaköy Dieren Bescherming

Yoncaköy Dieren Bescherming

Actie georganiseerd door:

Tuba Kaya

Tuba Kaya

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/03/2024 gestart
166x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden