Help ons voor Milan en zijn bomma een aangepaste woning te bouwen.

Help ons voor Milan en zijn bomma een aangepaste woning te bouwen.

Milan (6j) en zijn bomma zijn beide zwaar gehandicapt en hebben dringend een aangepaste woning nodig.

 

Milan (6j) is geboren op 26 weken, woog 760g bij de geboorte, heeft een zware weg afgelegd de eerste maanden in het ziekenhuis voor hij eindelijk naar huis mocht.

Ondertussen zijn er verschillende diagnoses vastgesteld, waaronder CP, ASS en het William Beuren Syndroom, dit maakt zijn handicap zeer complex, Milan verdraagt geen lawaai of externe prikkels waardoor wij huis-gebonden zijn, dit weegt zeer zwaar op ons gezin en de andere kinderen.

Milan kan niet zelfstandig, trappen doen, in bad stappen, eten (krijgt sondevoeding). Om hem thuis de nodige zorgen te kunnen blijven geven moeten er dringend veranderingen gebeuren. Wij wonen momenteel in een huurhuis waardoor we geen noodzakelijke aanpassingen kunnen doen (traplift, aanpassing badkamer, aanpassing slaapkamer, etc

Wij kunnen een hypothecaire lening krijgen voor een beperkte woning. Maar dit volstaat echter niet om al deze aanpassingen te realiseren. Ook moeten we eerst de notariskosten in handen hebben, die hebben we niet.

In 2020 is Milan zijn bompa overleden, hij zorgde al ruim 25j voor Milan zijn bomma die bedlegerig is, ook al 20j niets meer zelf kan vanwege MS.

Wij hebben de belofte gedaan om voor haar te zorgen zodat hij met een gerust hart de aarde kan verlaten. Momenteel ligt ze bij ons in de veranda, ook voor haar willen wij een betere leefsituatie creëren (Aparte zorg unit waar alle verzorgende dag in dag uit over de vloer kunnen komen zonder de rest van het gezin te belasten).

Wij willen jullie alvast hartelijk bedanken voor dit te lezen en hopen in de toekomst de noodzakelijke aankopen en aanpassingen te kunnen realiseren.

Voor de privacy van ons gezin kiezen wij ervoor om geen foto's up te loaden, ook schaamte speelt hierbij een grote rol omdat wij zelf niet de middelen hebben, bedankt voor jullie begrip.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/02/2023 gestart
257x bekeken

Actie georganiseerd door:

Peter Verlinden

Peter Verlinden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/02/2023 gestart
257x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog