Help ons Pacha haar hartje te ondersteunen

Help ons Pacha haar hartje te ondersteunen

Na 11 jaar in ons midden, kreeg Pacha vorige week de diagnose van HCM.

 

Pacha koos ons 11 jaar geleden als nieuw gezinnetje, toen ze al huppelend door de voordeur wandelde. Op slag verliefd, en met veel smeekbedes konden we mama overtuigen om haar in huis te nemen. 
 

We hebben 11 jaar van haar bijzijn genoten. Haar fel karaktertje, de eindeloze miauwtjes omdat ze maar niet genoeg kon krijgen van haar eten, en de vele knuffels (wanneer zij dat wou). 

Op Moederdag kwamen we thuis, en zagen dat Pacha in ademnood zat. Bij de dierenarts kregen we het hartverscheurende verdict: Pacha heeft een hartaandoening waardoor haar borstkasje gevuld was met vocht. We werden al snel voor de keuze gesteld: een punctie met kans op overlijden, en een zorgenpatiëntje achteraf of euthanasie. Uit liefde voor Pacha, en om haar toch alle kansen te bieden, kozen we voor de punctie. Helaas bleek die -in combinatie met dagelijkse medicatie- niet voldoende te zijn, en zijn we inmiddels vele dierenartsbezoeken verder. Helaas hangt daar ook een enorm kostenplaatje aan vast. Wij weten dat we op een gegeven moment alsnog voor de keuze van euthanasie zullen komen te staan, maar willen er alles aan doen om Pacha nog een pijnloze periode, met veel liefde te geven. 
 

Ik weet dat er veel grotere problemen in de wereld zijn, maar onze lieve Pacha neemt een heel groot plaatsje in die van ons in. Wij hebben zelf al voor heel wat kosten ingestaan, dus echt élke kleine bijdrage zou ons zo veel deugd doen.  

Ik bedank jullie alvast voor de tijd om dit te lezen, eventueel te delen en in het allerbeste/liefste geval een donatie te doen. Elke actie wordt enorm geapprecieerd. 🩷

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/05/2024 gestart
227x bekeken

Actie georganiseerd door:

Alexie Ladas

Alexie Ladas

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/05/2024 gestart
227x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden