Help ons op weg naar nieuwe avonturen

Help ons op weg naar nieuwe avonturen
Sanne van Schaik

Ons doel is om een rolstoelbus te kopen waar we overal mee kunnen gaan en staan waar we met ons geweldige gezin willen.

 

Update!

Wat hebben we al veel donaties mogen ontvangen, ruim €5.000!!

Ondertussen is er al veel gebeurd! Helaas moest onze huidige bus weer gerepareerd worden, wat voelt dat slecht! Zo zonde van het geld, €1.500 weg! (Niet van deze actie maar wel geld dat we opzij gezet hadden voor 'de nieuwe') Het maakt ook duidelijk dat we nu ècht op zoek moeten naar mogelijkheden voor een nieuwe bus. Dus zijn we in gesprek gegaan met de adviseur van een aanpassingsbedrijf om ons te kijken wat we nodig hebben en waar we, met z'n allen, in passen. Gelukkig bleek dat we een kleinere bus nodig hebben dan we zelf dachten. Een meevaller!! Na een paar dagen denken, praten, twijfelen en zoeken op het internet vonden we onze ideale, nog aan te passen, bus! Helaas is de prijs alleen niet ideaal.

Met alleen de crowdfunding en ons spaargeld komen we er niet. Daarom hebben we besloten een lening af te sluiten. Een grote stap en ook een grote financiële last maar de enige mogelijkheid om een goede bus aan te schaffen. Zo hebben we uiteindelijk een passende bus kunnen kopen. Nu moet hij nog volledig aangepast worden, dus voor we echt rondrijden duurt helaas nog wel even!

 

Tot nu toe hebben we een mooi bedrag aan donaties ontvangen, het zorgt er ècht voor dat we de zo gewenste maar ook noodzakelijke bus kunnen aanschaffen, zonder dat we het hele bedrag moeten lenen. De actie is nog niet ten einde. Omdat de lening financieel zwaar op ons drukt en we op elk gewenst moment kunnen aflossen vragen we nog steeds jullie hulp!!

 

Deel ons verhaal, doneer!

 

Onze dank is heel groot,

Liefs Stefan, Sanne,Rowan en Melle 

 

 

 

Lieve lezers, 

Mijn naam is Sanne en ik ben hier samen met mijn geweldige gezin om ons verhaal met jullie te delen. 

Wij zijn een levendige familie van vier, mijn lieve man Stefan en onze twee fantastische jongens Rowan van 11 en Melle van 9. Samen hebben we een groot hart voor plezier en avontuur, helemaal klaar om nieuwe, leuke dingen te doen. 

Helaas wordt onze mobiliteit beperkt door mijn rolstoelgebruik.  Normaal gesproken zouden dit soort uitdagingen ons niet stoppen maar om dingen met het hele gezin met de taxi te ondernemen is bijna onmogelijk.  Ze komen vaak te laat of zelfs helemaal niet. Daar sta je dan in een dierentuin die gewoon sluit……of bij een ziekenhuis waar je al niet komt voor je plezier. 

Daarnaast is reizen met de taxi voor onze jongens een hele opgave omdat ze beide autisme hebben,de onvoorspelbaarheid van zo te reizen maakt dat ze al uitgeput aan de leuke dag moeten beginnen…..

Ook moeten onze jongens regelmatig naar een therapie en ik zelf met regelmaat naar een ziekenhuis,  u raad het al dat is bijna onmogelijk met de taxi.

Op dit moment heb we een rolstoel bus van 15 jaar oud die het elk moment kan begeven. Daarom durven we er geen lange afstanden meer mee te rijden.

Daarom zijn we deze croundfundingactie gestart om een nieuwe rolstoelbus aan te schaffen! Als we deze bus hebben, hebben we eindelijk de beschikking over een comfortabel en betrouwbaar voertuig waar we samen met onze jongens op stap kunnen. 

Ons doel is Om 60.000 euro op te halen om de bus te kunnen kopen.  Gelukkig worden de aanpassingen door de gemeente vergoed. Het zal ons zoveel vreugde en vrijheid geven om in de toekomst nieuwe dingen te doen en gewoon ons leven te leven. We hopen dat jullie ons hierbij willen helpen.  Zelfs een kleine bijdrage kan ons dichterbij ons doel brengen en ons meer kansen bieden om van ons gezin te genieten en nieuwe avonturen te beleven. 

Dank je wel voor het nemen van de tijd om ons verhaal te lezen. We waarderen de steun en liefde van jullie allemaal en kunnen niet wachten om met jullie te delen waar onze rolstoelbus ons naar toe zal brengen!

Het zou helemaal top zijn als jullie ons verhaal massaal delen en rond vertellen, wie weet hebben we dan heel snel die bus en kunnen we de wereld rond.

Veel liefs Sanne, Stefan, Rowan en Melle 

Ps een klein bedrag van elke donatie gaat naar deze site zodat ik mijn verhaal hier kan en mag vertellen .

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/06/2023 gestart
4296x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sanne van Schaik

Sanne van Schaik

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/06/2023 gestart
4296x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog