Help Ons Onze Droom Waarmaken: Een Eigen Huis

Help Ons Onze Droom Waarmaken: Een Eigen Huis

Wij dromen al jaren van een eigen huis, een plek waar we een thuis kunnen creëren en herinneringen kunnen opbouwen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie en weldoeners,

Met grote passie en een diep verlangen richten wij ons tot jullie met een bijzonder verzoek. Zoals velen van jullie weten, dromen wij al jaren van een eigen huis. Een plek waar we kunnen settelen, een gezin kunnen stichten en waar we herinneringen kunnen opbouwen die een leven lang meegaan.

De huidige huizenmarkt is echter extreem uitdagend. De prijzen blijven stijgen en het lijkt haast onmogelijk om zonder hulp een eigen plek te bemachtigen. Daarom hebben we besloten om een crowdfunding campagne te starten in de hoop dat we, met jullie steun, deze droom kunnen realiseren.

Waarom Wij Jullie Steun Nodig Hebben:

  1. Betaalbare Woonruimte: De huurprijzen blijven stijgen en het bezit van een eigen huis biedt ons financiële stabiliteit en zekerheid voor de toekomst.
  2. Een Thuis voor Ons Gezin: Een eigen huis biedt ons de mogelijkheid om een stabiele en veilige omgeving te creëren voor onze toekomstige kinderen.
  3. Gemeenschapsgevoel: We willen graag deel uitmaken van een gemeenschap, waar we kunnen bijdragen aan en betrokken zijn bij de buurt.

Hoe Jullie Kunnen Helpen:

Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Of het nu eenmalig is of een maandelijks bedrag, elke donatie maakt een enorm verschil. Daarnaast helpt het delen van onze campagne binnen jullie netwerk ons om een breder publiek te bereiken en onze kans op succes te vergroten.

Klik op de onderstaande link om te doneren en deel onze campagne met vrienden, familie en collega's. Elke bijdrage telt en wordt enorm gewaardeerd.

Hartelijk dank voor jullie tijd, steun en vertrouwen. We kunnen niet wachten om samen met jullie dit avontuur aan te gaan!

Met warme groeten,

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/06/2024 gestart
20x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yannick Baeten

Yannick Baeten

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/06/2024 gestart
20x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen
Misbruik melden