Help ons om een studio te huren zodat we jongeren kunnen helpen!

Help ons om een studio te huren zodat we jongeren kunnen helpen!

Wij bieden jongeren/jongvolwassenen de kans om hun problemen om te zetten in muzieknummers en zo hun gevoel te verwerken.

 

Hallo allemaal, mijn naam is Kees en ik ben samen met 4 bestuursleden 10 maanden geleden met Stichting Niet Alleen begonnen. Ons doel is om jongeren/jongvolwassenen met probleem achtergronden de kans te geven hun gevoelens/emoties te verwerken door middel van muziek en hun te helpen waar nodig van uit ervaringsdeskundigheid. Het eerste jaar hebben we workshops gegeven op scholen, buurthuizen, instellingen en in studio's. Het laatste is waar we uw hulp bij nodig hebben. Wij huren momenteel 2 studio locaties, maar zijn op zoek naar een eigen pandje wat we kunnen omtoveren in een studio met kantoor/lounge ruimte om met jongeren samen te komen en hun te helpen sterker in het leven te staan. Wij werken aan hun zelfvertrouwen, creativiteit, muzikale ontwikkeling en helpen ze waar nodig verder via jongerenorganisaties waar we mee samenwerken.

Wij willen een eigen pandje huren in Leiden, omdat we daar het meeste actief zijn.

We hebben zelf al een deel van het bedrag van de huur voor bij elkaar maar het is niet genoeg en we moeten het ook nog inrichten! Ik hoop dat jullie in onze visie geloven en ons willen steunen in deze missie! Alvast heel erg bedankt namens iedereen van Stichting Niet Alleen en onze jongeren!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/01/2023 gestart
383x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Niet Alleen

Actie georganiseerd door:

Yorick Van segggelen

Yorick Van segggelen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/01/2023 gestart
383x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog