Help ons met het krijgen van een kindje

Help ons met het krijgen van een kindje

We zijn een stel van 2 dames met een kinderwens.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Wij zijn 2 dames van 32 jaar. We hebben al langer een kinderwens. Gezien wij beide vrouwen zijn gaat dat helaas niet op de natuurlijke manier:). Het zal dus een iets minder romantisch traject zijn met o.a. ziekenhuisbezoeken. Het is een proces waar je heel veel over nadenkt gezien het nooit helemaal nooit een evenbeeld zou kunnen zijn van jou en je partner. We hebben daar beide nooit veel waarde aan gehecht, we hebben genoeg liefde te geven. 

Nu hebben we in Nederland te maken met een enorme wachtlijst waardoor je jaren verder zal zijn voordat we met het traject kunnen starten. Dan is het ook nog de vraag of dat qua leeftijd nog goed gaat gezien je met insemineren al een vrij lage kans hebt (10%) kans hebt. De kans dat het in 1 keer lukt is dan ook wat kleiner. 

Gezien de wachttijd zijn we zijn naar België geweest om te informeren alleen hier gelden andere wetten waardoor de donor ten alle tijden anoniem is. Iets wat in Nederland juist andersom is. 

We hebben inmiddels de lichamelijke onderzoeken gehad en zijn in principe klaar om te starten. De enige optie die er nu is om het traject snel te straten is het “kopen” van donorsperma uit het buitenland die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. 

Hiervoor betaal je per rietje tussen de 1200/1500 euro. Verder heb je te maken met transportkosten, uitgifte kosten en bedenk het maar. De minimale afgifte zijn 3 rietjes. De optie is er dus alleen zit er een prijskaartje aan en de tijd is helaas niet eindeloos. In het kader van niet geschoten is altijd mis deel ik daarom dit verhaal. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/01/2023 gestart
365x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kim & An

Kim & An

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/01/2023 gestart
365x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog