Help ons huisje

Help ons huisje
Tiffany Van hove

Help ons! Met een zwaar gemoed en een diepe behoefte aan steun, willen we jullie graag vertellen over de uitdagingen waar ons

 

Lieve vrienden, familie en gemeenschap,

Met een zwaar gemoed en een diepe behoefte aan steun, willen we jullie graag vertellen over de uitdagingen waar ons gezin momenteel mee te maken heeft. Ons gezin, bestaande uit Kjel, Tiffany, Noah, Fleur en Vesper, is slachtoffer geworden van een hartverscheurende oplichting door onze aannemer. Hierdoor hebben we niet alleen al ons geld verloren, maar is ons huis ook onbewoonbaar geworden.

Deze situatie heeft een enorme impact op ons gezin en het voelt soms alsof we de moed verliezen. Maar we hebben besloten om niet bij de pakken neer te zitten en een steunactie op te zetten, in de hoop dat we met jullie hulp weer op de been kunnen komen.

We willen jullie vragen om ons te steunen in welke vorm dan ook. Of het nu gaat om financiële hulp, praktische ondersteuning, of gewoon een bemoedigend woord, elke bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons gezin weer een veilig en stabiel thuis heeft.

We zijn overweldigd door de liefde en steun die we tot nu toe hebben ontvangen. Het geeft ons hoop en kracht om door te gaan, wetende dat we niet alleen zijn in deze moeilijke tijd. We zijn dankbaar voor jullie aanwezigheid in ons leven en voor jullie bereidheid om ons te helpen.

Laten we samen onze krachten bundelen en een verschil maken in het leven van ons gezin. We geloven dat er hoop is, zelfs te midden van de donkerste tijden. Samen kunnen we de weg naar herstel en wederopbouw bewandelen.

Bedankt voor jullie steun, medeleven en liefde. Samen staan we sterk!

Met warme groeten,

Kjel, Tiffany, Noah, Fleur en Vesper

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/11/2023 gestart
6007x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tiffany Van hove

Tiffany Van hove

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/11/2023 gestart
6007x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden