Help ons Émilie

Help ons Émilie

Help de chronisch zieke Émilie haar hondje Toefke te kunnen redden...

 

Hoi allemaal, 

Wij als familie, buren en vrienden kunnen het niet meer aanzien hoe ons Émilie de ene tegenslag na de andere krijgt. Enkele jaren geleden werd er bij haar chronische vermoeidheid en fibromyalgie vastgesteld. Ondanks haar tegenslagen klaagt ze niet maar wij als omgeving merken dat ze het lastig heeft. Wegens de pijn en het niet meewillen van haar spieren merken we de laatste tijd vaker dat ze meerdere dagen op bed blijft om haar lichaam de rust te geven dat het nodig heeft. 

De reden dat dit de laatste tijd heftiger is dan normaal is omdat het ook deels stressgebonden is. De stress komt voort vanuit de heupziekte van haar hondje. Hoewel wij als dichte omgeving haar zoveel mogelijk ondersteunen en proberen haar overal naartoe te brengen gezien ze geen auto heeft hebben we besloten een steunactie op te stellen.

Graag zouden we haar hiermee een klein autootje kopen en de kans willen geven om de heupprothese van haar hondje te betalen. We zouden het jammer vinden mocht Toef (zo noemen wij hem omdat hij als een oud mannetje rondtoeft) na verloop van tijd niet meer kunnen stappen en het leven moeten laten. Dit zou haar gezondheid absoluut geen goed doen en dit willen we vermijden. 

Bedankt voor alle hartverwarmende woorden, die doen zowel haar als ons veel deugd. Elke bijdrage, groot of klein is van harte welkom.

Help ons Émilie! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/08/2023 gestart
70x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofie De Block

Sofie De Block

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/08/2023 gestart
70x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Familie
Misbruik melden