Help ons een Tiny House te realiseren voor rust en herstel

Help ons een Tiny House te realiseren voor rust en herstel
Yarona Struikmans

Na 5 jaar worstelen, willen we een Tiny House creëren voor rust, herstel & natuur. Jouw steun maakt onze droom werkelijkheid.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo lieve mensen. Wij zijn Julius en Yarona, een jong stel dat vastbesloten is om positieve veranderingen te realiseren. 

Ondanks onze doorzettingskracht hebben we te maken met uitdagingen die ons belemmeren om volledig deel te nemen aan de maatschappij. Mijn vriend heeft een hartafwijking en ik ervaar dagelijks pijn aan mijn rug en bekken, gecompliceerd door reumatische klachten, wat soms zelfs lopen onmogelijk maakt. Daarnaast hebben we beiden te maken met psychische klachten, grotendeels veroorzaakt door onze huidige woonsituatie. 

Na vijf jaar in een omgeving die onze welzijn niet bevordert, wonen we nog steeds bij mijn vriend zijn ouders. Het leven onder deze omstandigheden brengt druk en spanning met zich mee, wat onze mentale gezondheid beïnvloedt. De drukte en spanningen thuis zetten onze familiebanden onder druk en een betaalbare woning vinden of überhaupt krijgen lijkt een onmogelijke opgave. 

Maar we geven niet op. Onze droom is een Tiny House, een oase van rust en herstel waar we ons kunnen omringen met de natuur die we zo liefhebben.

Deze stap zal ons niet alleen een thuis geven, maar ook de vrijheid om ons leven weer op te bouwen. Met jouw steun kunnen we deze droom realiseren. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons dichter bij zelfstandigheid en een gezonde leefomgeving.

Help ons onze droom waar te maken en onze weg naar herstel te verlichten. Dank je wel voor jouw steun. 🏡❤

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/04/2024 gestart
57x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yarona Struikmans

Yarona Struikmans

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/04/2024 gestart
57x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen
Misbruik melden