Help ons een dak boven ons hoofd te houden!

Help ons een dak boven ons hoofd te houden!
Ruud Muller

Help mij en mijn zoon een dak boven ons hoofd houden!

 
€ 0 ingezameld

Beste medemensen,

Mijn naam is Ruud, en ik ben een hardwerkende timmerman die altijd alles heeft gegeven voor zijn gezin. Maar het leven heeft me de afgelopen jaren flink op de proef gesteld, zo erg dat ik nu op het punt sta dakloos te worden.

Na een ernstig bedrijfsongeval, ziekte en de amputatie van een van mijn vingers, werd werken steeds moeilijker. ik loop telkens vast omdat ik niet meer kan voldoen aan de eisen die tegenwoordig door werkgevers worden gesteld. Dit heeft niet alleen een fysieke, maar ook een psychische tol geëist. Bovenop deze zware last kwam ook nog eens een scheiding, waardoor ik mijn gezin moest verlaten.

Gelukkig vond ik een klein huisje in Rijswijk voor mij alleen, maar toen stond mijn 18-jarige zoon plotseling voor mijn deur. Zijn moeder, mijn ex-vrouw was op jonge leeftijd overleden na een kort ziekbed. Ik kon mijn zoon natuurlijk niet op straat laten staan, dus ben ik wanhopig op zoek gegaan naar een woning waar wij samen konden wonen. Met hulp van een familielid die aanbood de helft van de huur te betalen voor mijn zoon en mij, kon ik in Den Haag een ander appartement betrekken met een huurprijs van maar liefst € 1332,90 per maand en dat is nog zonder de huurverhoging per 1 juli a.s. Dit was de enige mogelijkheid mijn zoon een veilige plek te bieden in deze tijd waarin woningen schaars zijn. Nu de toelage is gestopt kan ik het me simpelweg niet meer veroorloven om de huur te betalen en een andere woning vinden is onmogelijk gebleken.

Ik ben radeloos. Op 61-jarige leeftijd sta ik voor de grootste uitdaging van mijn leven. Ik haal mijn eten bij de voedselbank, mijn sociale contacten zijn minimaal en ik dreig binnenkort dakloos te worden, mijn gezondheid lijdt eronder. Hulp krijg je niet van de instanties.

Daarom vraag ik, als laatste strohalm, jullie hulp. Ik ben vastbesloten om niet op te geven, maar ik kan het niet meer alleen. Met een beetje steur kunnen mijn zoon en ik een nieuwe start maken. Elk beetje helpt, of het nu een kleine donatie is of het delen van mijn verhaal.

Ik hoop dat jullie willen meestrijden tegen dakloosheid en mij en mijn zoon na alle ellende een betere toekomst helpen opbouwen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/05/2024 gestart
24x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ruud Muller

Ruud Muller

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/05/2024 gestart
24x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog