Help ons aan een rolstoel fiets voor Milo!!

Help ons aan een rolstoel fiets voor Milo!!

Milo gaat heel graag overal mee! Dit zou zo leuk zijn als ook hij mee kan fietsen met broer en zussen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij hebben een zoontje die geboren is op 28 weken zwangerschap. Helaas heeft hij door zijn vroeg geboorte ernstige hersenschade opgelopen en zit hij dus voor altijd in een rolwagen. In het ziekenhuis vertelden ze ons dat hij door het leven ging gaan zonder ook maar iets van besef en ging hij helemaal niets kunnen, niet eten, niet drinken, niet kunnen zien,… Gelukkig is dit anders uitgedraaid en kan Milo wel eten (met hulp), veel praten en is hij een heel erg vrolijk jongentje. 

Milo word 18 juni, 7 jaar en hij houd er van om overal naar toe te gaan! Hij heeft 1 oudere broer van 8 en 2 jongere zusjes van 4 en 2. De jongste is hem nu al voorbij aan het gaan omdat zij wél kan stappen, springen, dansen, … 

Onlangs hebben wij een fietsje getest voor hem die volledig was aangepast en hij vond dit super leuk om mee te kunnen met zijn broer en zussen, maar aangezien hij geen lange afstanden in die houding kan blijven zitten moeten wij op zoek naar een leuke fiets waar ook hij ten volle van kan gaan genieten! 

Toen zochten wij eens goed op en vonden wij een rolstoel bakfiets, waar je dus ook een regenhuif over kan doen zodat hij lekker droog zit en toch mee kan met ons. Echter kost dit erg veel geld (zo'n 9600 euro) en komt het VAPH (vlaams agentschap voor personen met een handicap) daar niet volledig in tussen. Het is dus erg duur om dit alleen te moeten gaan betalen, maar toch willen wij Milo een plezier doen en hopen wij dit in te kunnen zamelen voor zijn 6de verjaardag.

Het is zeer spannend om dit via deze weg te doen, meestal ben ik niet voor het crowd funding gedoe, maar wij willen onze zoon echt de kans geven in zijn leven om ook ten volle te genieten! Zodat hij zich toch hetzelfde voelt zoals alle andere kinderen van zijn leeftijd. 

Helpt u ons mee? Elk klein beetje is toch een stapje dichter bij de leuke fiets voor Milo en dat tikkeltje meer vrijheid voor hem. 

Alvast heel erg bedankt!! 

Lieve groetjes van ons xx

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/03/2023 gestart
184x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sielke Timmerman

Sielke Timmerman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/03/2023 gestart
184x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog