Help Niek leven. Red zijn leven!

Help Niek leven. Red zijn leven!

Niek heeft een levensreddende operatie nodig. Helaas wordt deze operatie niet in Nederland of België gedaan en/of vergoed.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Onze zoon Niek, 15 jaar, is levensbedreigend ziek. De bovenste nekwervels zijn instabiel en verdrukken de hersenstam en ruggenmerg met alle gevolgen van dien. Het kan er voor zorgen dat de ademhaling of het hart stopt, alle vitale functies zijn daar geregeld. Niek heeft een levensreddende operatie nodig. Helaas kan deze operatie niet in Nederland of België worden gedaan en deze wordt niet vergoed. 

De site is: https://www.helpniekleven.nl/

Wij willen onze zoon niet verliezen! Niek wil weer leven, kunnen leren, vrienden spreken, naar buiten gaan, zonder operatie is dit niet mogelijk.

Op dit moment ligt hij 20 uur per dag op bed en heeft hij altijd hevige pijn, 24/7. Hij heeft last van ademstops, flauwvallen, verslikkingen, wazig zien, altijd hoofdpijn en kan maar heel even staan.

Wij hopen uit de grond van ons hart dat u Niek kunt en wilt helpen, ook voor het delen van de site zijn wij enorm dankbaar.

Via zijn website hebben we inmiddels al meer dan 45000 euro op gehaald. We hebben nog 35000 nodig om ons doel van 80000 te bereiken. Het opgehaalde bedrag wordt gebruikt voor de operatie, de reis, het verblijf, hulpmiddelen en nazorg. Mocht er geld over blijven, an zullen hier andere lotgenoten mee worden geholpen. Dit is vastgelegd bij de notaris.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/11/2022 gestart
250x bekeken

Actie georganiseerd door:

C Strijkers

C Strijkers

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/11/2022 gestart
250x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog