Help Mohammed zijn Droom Waarmaken: Steun zijn Laatste Studiejaar

Help Mohammed zijn Droom Waarmaken: Steun zijn Laatste Studiejaar

Steun Mohammed om zijn laatste studiejaar af te ronden en zijn toekomst op te bouwen. Elke bijdrage helpt!

 

Help Mohammed zijn Droom Waarmaken: Steun zijn Laatste Studiejaar

 

Beste vrienden, familie, en iedereen met een warm hart,

 

We willen jullie aandacht vragen voor Mohammed, een jonge man uit Palestina die hard werkt om zijn toekomst op te bouwen. Mohammed is een toegewijde student die momenteel in zijn laatste jaar van de studie zit. Hij moet alleen nog zijn stage voltooien om af te studeren. Helaas heeft hij het financieel erg moeilijk en dreigt hij zijn studie niet te kunnen afmaken zonder onze hulp.

 

Mohammed werkt als bezorger om in zijn eigen levensonderhoud te voorzien en zijn studie te betalen. Hoewel hij lange uren maakt, brengt zijn baan niet genoeg op om alle kosten te dekken. Bovendien maakt zijn werk het moeilijk om voldoende tijd te vinden om te studeren. Ondanks zijn inspanningen om een beter betaalde baan te vinden, wordt hij telkens afgewezen.

 

Om te voorkomen dat Mohammed zijn droom van afstuderen in rook ziet opgaan, organiseren we een steunactie. Met de opbrengst willen we hem helpen om zijn studie af te ronden en zijn stage te volgen zonder zich zorgen te maken over zijn financiële situatie.

 

Elke bijdrage, groot of klein, zal een wereld van verschil maken voor Mohammed. Het is een investering in zijn toekomst en de kans om zijn leven te verbeteren. Laten we samenkomen en deze jonge man de steun geven die hij zo hard nodig heeft.

 

Alvast ontzettend bedankt voor je vrijgevigheid en steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/09/2024 gestart
69x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mohammed Aburaida

Mohammed Aburaida

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/09/2024 gestart
69x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Onderwijs
Misbruik melden