Help moeder van 3 kinderen

Help moeder van 3 kinderen

Voor mijn nicht die een tumor op de rugheeft ben ik geld aan het inzamelen. Ze woont in Bosnië en heeft snel hulp nosig

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Voor mij nichtje in bosnie, ben ik geld aan het inzamelen. Ze heeft een tumor op haar rug en deze is te verhelpen door injecties en tabletten. Helaas moet ze zelf alles betalen. Zelf heeft ze ontslag gekregen nadat ze ziek geworden is. Dus geen inkomen meer.

 

Zelf heb ik al veel geholpen en vrienden/familie maar helaas nog niet genoeg.

Moeder's verhaal: Ik ben moeder van drie kinderen, ik ben 37 jaar oud en ben al 12 jaar suiker patiënt. Een jaar geleden had ik een ruggengraatprobleem, ik ben drie maanden lang behandeld, waarbij de artsen me vertelden dat ik moest stoppen met de therapie, dat alles in orde was, maar zo was het niet, de pijn werd groter, erger, de pijn verspreid naar mijn been en hiel. Als ze wegging. Totdat ik op een dag naar de eerste hulp ging en vanaf dat moment alles aan het licht kwam. Ze vonden een tumor op mijn ruggengraat bovenaan de linkerkant. De tumor zit op het bot en met behulp van therapie via infusen en injecties denken ze dat deze therapieën zal verdwijnen. Daarnaast vonden ze een cyste op mijn schildklier, waardoor ik plotseling in gewicht aankwam, trombose van het rechterbeen bij de knie, en een hielspoor die door de pijn in het been naar de hiel en creëerde die uitloper. Ik slik 6 medicijnen, ik heb 2 doses van die therapieën gedronken en nu wacht ik op de derde en ik hoop dat ik bij mijn kinderen blijf, en een gezonde moeder zal zijn voor. De laatste 4 maanden heb ik helaas geen inkomen.

 

Op dit moment ga ik elke dag naar het ziekenhuis voor de injecties en infuus zoals op de foto die je ziet met diclofenac. Om pijn te verlichten. En ik moet alle pillen slikken. Ik moet injecties krijgen om de tumor weg te krijgen.

Alle kleine beetjes kan haar leven redden🍀

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/10/2023 gestart
51x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sanela Alatovic

Sanela Alatovic

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/10/2023 gestart
51x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden