Help Miro pijnvrij spelen

Help Miro pijnvrij spelen
Ilse Bronkhorst

Miro heeft 2 nieuwe heupen nodig om weer pijnvrij te spelen. De operatie is erg duur en we hebben geld voor 1 heup.

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben labrador Miro 3,5 jaar oud.

Anderhalf jaar geleden ben ik vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Mijn vorige gezin heeft mij afgedankt en achtergelaten bij het asiel van Animal In Need SCF. Ik was heel erg verdrietig en bang. Wat had ik verkeerd gedaan?

Gelukkig waren er mensen in Nederland die mij graag wilde adopteren. Wat ben ik blij met deze mensen en wat heb ik al een hoop leuke dingen mogen beleven. Zo mocht ik 3 dagen mee naar de Belgische Ardennen, WAUW wat had ik het naar mijn zin.

 

6 weken geleden kreeg ik hele erge pijn aan mijn linkerheup. We gingen naar de dierenarts en ik kreeg pijnstillers mee. De pijn werd minder en kon weer redelijk goed lopen. Na 4 weken zijn de pijnstillers gestopt en kwam de hevige pijn weer opzetten. Dus weer naar de dierenarts, dit keer werden er röntgenfoto's gemaakt.

Mijn linkerheup is heel erg beschadigd door de artrose en ook mijn rechterheup laat artrose zien. De dierenarts zei dat ze er niets aan konden doen, maar de röntgenfoto's wel kunnen doorsturen naar een orthopeed speciaal voor dieren.

De orthopeed zegt dat ik met 2 kunstheupen weer helemaal beter kan worden en er zelfs geen beperkingen meer zijn. Met 2 nieuwe heupen mag ik weer lekker rennen, springen en achter het balletje aan. Ik zag mijn baasjes wit wegtrekken. Ze hebben een heel mooi spaarpotje voor als ik of 1 van de andere dieren ziek wordt. Maar helaas blijkt hun spaarpotje niet toereikend voor 2 nieuwe heupen. De operatie incl de nazorg kost ongeveer 12.000 euro. Mijn baasjes kunnen de helft hiervan betalen, oftewel 1 heup.

 

Wilt u mij helpen aan mijn nieuwe 2de heup? zodat ik weer pijnvrij kan rennen en spelen?

Mijn baasjes zeggen dat als de actie meer oplevert dan nodig is, ze dit bedrag willen geven aan de stichting Animal In Need SCF

Dit bericht mag je zovaak delen als je maar wilt

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 3/10/2022 gestart
485x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ilse Bronkhorst

Ilse Bronkhorst

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 3/10/2022 gestart
485x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Hobby
Misbruik melden