Help mijn zoon met diabetes type 1

Help mijn zoon met diabetes type 1

Mijn zoon wilt graag werken, maar lukt niet altijd. Geen instanties die hem helpen. Hij heeft geen inkomen. wel rekeningen

 

Hallo allemaal 

mijn zoon van 21 heeft diabetes type 1 , is nu bijna vier jaar geleden ontdekt. hij heeft ook een vergrote mild en lever.  
door zijn ziekte kan hij niet altijd werken, hij probeert het wel en wilt het ook, maar lukt niet altijd. Door zijn Ziekte voelt hij zich vaak ziek en een werkgever vindt dat niet fijn en daardoor wordt vaak zijn contract niet verlengt. Zijn laatste werkgever was het een keer zat en zei we zijn klaar met jou, waarop mijn zoon opmaakte dat hij ontslagen was, mijn zoon dacht ik vraag een uitkering aan want ik moet me rekeningen betalen. Nou is zijn uitkering afgewezen omdat zijn oude werkgever heeft gezegt dat hij zelf ontslag heeft genomen, wat niet waar is. Ik ben er achter gekomen dat mijn zoon achterstanden heeft met zijn rekeningen. Wij proberen hem zoveel mogelijk te helpen ,maar kunnen niet alles oplossen voor hem. Vandaar dat ik jullie om hulp vraag. mijn zoon weet niet meer wat hij moet doen en raakt hier door gestrest en wij ook. We lopen allemaal op onze tenen. 
ik zie geen andere uitweg meer en hoop op deze manier hem even te ontlasten en dat de instanties niet in zijn nek hijgen. Ik schaam me erg om hier hulp mee te zoeken. Ik heb het idee dat ik mijn kind niet kan helpen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/02/2024 gestart
130x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jolanda Van der zee

Jolanda Van der zee

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/02/2024 gestart
130x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Schulden
Misbruik melden