Help mijn vriendin Karin haar (laatste) grote droom waar te maken πŸ‘°πŸ»β€β™€οΈπŸ€΅πŸΌπŸ’

Help mijn vriendin Karin haar (laatste) grote droom waar te maken πŸ‘°πŸ»β€β™€οΈπŸ€΅πŸΌπŸ’
Eline Oogjen

Karin haar grote wens, een klein sprookjeshuwelijk. Niet veel tijd om te sparen. Help ons haar droom waar te maken.

 

Waar Karin (43) eerst tegen borstkanker heeft gestreden en schoon was verklaard, heeft ze in oktober 2021 het slechte nieuws gekregen dat de uitzaaiingen door haar hele lijf zitten.

Ze heeft een heerlijk gezin, een leuke partner Matthijs en 3 zonen (Len 11, Matt 9 en Bobby 6). Je denkt dat het normaal is om je kinderen groot te zien worden…zo vanzelfsprekend is dat dus niet…iig niet voor Karin. Onbekend hoe lang ze nog mag genieten van haar geweldige gezinnetje, familie, vrienden en de rest van alle leuke dingen in het leven…

Karin en Matthijs zijn al 25 jaar samen. Trouwen is altijd Karin haar grote droom geweest, niet zozeer die van Matthijs πŸ˜‰.

Toch wil Matthijs graag Karin haar grote droom laten uitkomen. Hij heeft haar tijdens hun laatste vakantie ten huwelijk gevraagd.

Karin zat op een roze wolk nadat ze ten huwelijk gevraagd was… Nu in de stress. Zoals je wel begrijpt kan het niet lang wachten en moet er op korte termijn iets worden gepland. Geen tijd om te sparen voor haar sprookjeshuwelijk…. En dat is nou net waar ik jullie bij nodig hebβ€¦πŸ˜‰

Help mij mee Karin haar laatste grote droom te realiseren: een klein sprookjeshuwelijk. En een super mooie herinnering achter te laten voor haar toekomstige man, kinderen, familie en vrienden.

Alle beetjes helpen!!!

Alvast heel erg bedankt voor elke bijdrage!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/05/2023 gestart
8794x bekeken

Actie georganiseerd door:

Eline Oogjen

Eline Oogjen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/05/2023 gestart
8794x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog