Help mijn hond terug op haar benen!

Help mijn hond terug op haar benen!
Charona van Aalbeek

Nodig op zoek naar hulp bij het betalen van de dierenarts rekeningen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, en dank u dat u de tijd neemt om dit te lezen. 

Dit is Zinzi, een hond die het vanaf geboorte al niet makkelijk heeft gehad. Afgestoten door haar moeder, en grootgebracht met de fles, heeft ze gedurende haar leven al met meerdere problemen te kampen gehad. 

Omdat ik haar vroeg verzekerde heb ik het altijd redelijk goed kunnen betalen, tot een aantal jaar geleden haar verzekering stopte door faillissement. Ik kreeg wel een vervangend pakket aangeboden maar deze was vele malen duurder, en door haar bestaande problemen werd ook weinig vergoed. Dit was dus geen optie. 

Nu begint ze steeds moeilijker te lopen, en gebruik ik ook vaak een karretje zodat ze toch mee kan. Er is door de dierenarts geconstateerd dat ze binnenkort niet meer zal kunnen lopen als er niks gebeurd. 
 

De zenuwen in haar rug zijn of beschadigd of bekneld waardoor deze niet goed functioneren en ook gaan uitvallen. Er is wel iets aan te doen maar om een beter beeld te krijgen heeft ze een CT en MRI scan nodig gevolgd door een operatie aan haar rug die erg zwaar gaat worden. 
 

Ik ben er echt kapot van en voel mij machteloos, omdat de kosten erg op gaan lopen en ik niet weet hoe ik deze moet bekostigen, en ik kan het niet verdragen met de gedachte rond te lopen dat ik iets had kunnen doen en dit niet gedaan heb. 
 

Daarom zou ik het heel erg waarderen als u iets zou kunnen missen, zodat ik het traject toch door kan zetten, en dat Zinzi toch geholpen kan worden. En hopelijk nog een lange tijd vrolijk en zorgeloos door het leven kan. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/03/2023 gestart
189x bekeken

Actie georganiseerd door:

Charona van Aalbeek

Charona van Aalbeek

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/03/2023 gestart
189x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden