Help mij mijn droom te verwezenlijken

Help mij mijn droom te verwezenlijken

Het opstarten van een nagelsalon

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie en medeliefhebbers van nagelkunst,

Ik ben verheugd om mijn droom met jullie te delen en jullie deel te laten uitmaken van deze opwindende reis! Als je ooit hebt gezien hoe mijn ogen oplichten wanneer ik het heb over nagelkunst en schoonheid, dan weet je dat het tijd is voor mij om mijn eigen nagelstudio te starten. Ik wil een ruimte creëren waar ik mijn passie voor nagelverzorging kan delen en mensen kan helpen om zich mooi en zelfverzekerd te voelen.

Met jouw steun kan ik deze droom werkelijkheid maken. Het starten van een nagelstudio vereist investeringen in professionele apparatuur, kwaliteitsproducten en de inrichting van de studio. Deze doneeractie is bedoeld om me te helpen bij de financiering van deze belangrijke stappen. Elk beetje helpt en wordt enorm gewaardeerd.

Waarom zou je bijdragen aan mijn nagelstudio droom?

Ik ben gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan mijn klanten. Jouw steun zal me helpen om hoogwaardige producten en trainingen te bekostigen, zodat ik mijn klanten de best mogelijke ervaring kan bieden.


Elke donatie, groot of klein, wordt met dankbaarheid ontvangen. Als dank voor je steun, zal ik speciale beloningen en kortingen aanbieden aan degenen die bijdragen aan deze campagne.
Laten we samen deze droom waarmaken en een nagelstudio creëren waar mensen zich mooi, ontspannen en verwend kunnen voelen. Jouw steun maakt echt het verschil. Deel deze actie met vrienden en familie, en laten we samen mijn passie voor nagelkunst tot leven brengen.

Dank je wel voor je steun en geloof in mijn droom,

Jacqueline

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/10/2023 gestart
38x bekeken

Actie georganiseerd door:

Floris Marajoost

Floris Marajoost

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/10/2023 gestart
38x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden