Help mij het leven eerlijk opstarten. Na lange strijd tegen epilepsie

Help mij het leven eerlijk opstarten. Na lange strijd tegen epilepsie
lotte epi

Ik ben een jonge dertiger die na heel lang vechten bevrijd is van mijn uitzichtloze strijd van dagelijkse aanvallen

 

Ik ben een jonge vrouw die geboren is met een onbehandelbare vorm van epilepsie. Het pad naar genezing leek uitzichtloos en eindeloos.  Jaren hebben we veel medicatie geprobeerd, helaas was er ooit een verbetering in mijn aanvallen. Met de jaren namen deze drastisch toe en mijn functioneren in het dagdagelijks leven werd enorm afgeremd hierdoor.  De enige uitweg om hiervan verlost te raken was aan de hand van een operatie. Mijn epilepsiehaard in de hersen hebben ze daarbij volledig verwijderd. Ik ben wakker geworden en heb sindsdien nooit meer een aanval gehad. De verlossing was eindelijk nabij!! Eeuwig dankbaar dat we deze stap hebben gezet. Dit was met de nodige risico's, maar ook de enige uitweg die we konden nemen. 

Eenmaal ik het leven tegemoet kon stappen zonder dat mijn aanvallen het dagdagelijks leven verstoorden, sloeg de realiteit keihard in. In alles heb ik achterstand. Leeftijdsgenoten kunnen rijden, voltijdwerken, reizen, opleidingen volgen, wonen zelfstandig. Dit kan ik momenteel nog niet .Ik geloof erin dat ik ooit op dit niveau zal kunnen functioneren. Meedraaien in het leven zoals alle anderen…. Daarvoor deze inzamelactie…

Geld inzamelen om mijn rijbewijs a 2 jaar aanval rij te zijn te halen. Mijn studies te bekostigen, mijn medische kosten in te dekken die de revalidatie met zich mee brengt….Mijn opstart in het leven gemakkelijker te maken…. Bedankt alvast!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/03/2023 gestart
263x bekeken

Actie georganiseerd door:

lotte epi

lotte epi

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/03/2023 gestart
263x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden