Help mee aan een prachtig terras voor De Balijhoeve in Zoetermeer

Help mee aan een prachtig terras voor De Balijhoeve in  Zoetermeer
Stichting Buurt & Balij

 

Samen met de gemeente en Stichting Buurt & Balij hebben we stadsboerderij De Balijhoeve nieuw leven ingeblazen. Medewerkers van de gemeente zorgen voor de dieren op het terrein, Stichting Buurt & Balij beheert de activiteitenruimte, welke ook geschikt is en gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld vergaderingen en het restaurant wordt nu gerund door Gemiva, een organisatie die mensen met een beperking in Zuid-Holland ondersteunt.

Bij De Balijhoeve krijgen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te werken en leren in de horeca en facilitaire dienstverlening. Maar er is één ding wat nog ontbreekt: een prachtig buitenterras!

Op dit moment is het terrasmeubilair versleten en kapot, waardoor het niet de gezellige plek is die het zou moeten en kunnen zijn. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Steun onze CrowdFunding en help ons om het terras om te toveren tot een geweldige plek voor iedereen. Met jouw bijdrage kunnen we nieuwe tafels, stoelen en parasols aanschaffen. Zo creëren we met elkaar een heerlijke plek voor bezoekers én een goede en volwaardige werkplek voor de deelnemers van Gemiva.

Doe mee en maak een verschil voor De Balijhoeve!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/07/2023 gestart
1824x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stichting Buurt & Balij

Stichting Buurt & Balij

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/07/2023 gestart
1824x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog