Help me Help my daughter Symhony to pursue her Education

Help me Help my daughter Symhony to pursue her Education
Aikelene Jones

Mijn dochter is deze zomer, juli 2024, toegelaten om in Nederland mogen komen om te studeren. Zij studeert af in Juni 2024

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn dochter is deze zomer, juli 2024, toegelaten om in Nederland te mogen komen studeren. Voor haar is dit een droom die uitkomt. Ze heeft heel hard gewerkt om zo ver te komen, waarbij ze de 4e plaats van beste van haar klasse behaalde. Ze studeert in juni 2024 af. 

Deze kans brengt echter een aanzienlijke financiële uitdaging met zich mee en het obstakel dat haar in de weg staat, is dat ik moeite heb om het fonds bijeen te krijgen om mijn dochter naar Nederland te sturen. Ik probeer alles wat ik kan bedenken, zoals het verkopen van loterijen, voedselverkoop, garageverkoop om mijn dochter te helpen haar dromen in Nederland na te streven. Ik ben een allenstande moeder met 1 salaris die alles en nog wat doet, en ook probeert de eindjes aan elkaar te knopen. 

Daarom neem ik contact met u op, om uw vrijgevigheid en vriendelijkheid te vragen. Als je welk bedrag dan ook kunt missen, hoe klein ook, zou het een enorm verschil maken voor de toekomst van mijn dochter Symphony. Ze heeft zo hard gewerkt om zo ver te komen, en ze verdient het om haar dromen te volgen en haar opleiding te volgen. Ze is niet alleen mijn dochter, maar ook een slimme en veelbelovende jongedame die met haar vaardigheden en kennis een positieve impact kan hebben. 

Help me alsjeblieft om mijn dochter te helpen haar doel te bereiken en in het buitenland te studeren. Elke donatie telt en wordt zeer gewaardeerd. Namens mij, haar moeder en mijn dochter Symphony, uit het hart, danken wij u voor uw vriendelijke steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 3/05/2024 gestart
17x bekeken

Actie georganiseerd door:

Aikelene Jones

Aikelene Jones

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 3/05/2024 gestart
17x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog