Help Mama strijd tegen Kanker!

Help Mama strijd tegen Kanker!

Help Mama❤️ Mijn moeder strijd met kanker die uitgezaaid is naar de hersenen. Hieronder een verhaal van mijn moeder :

 

Lieve allemaal, mijn 39 jarige moeder vecht al 2 jaar met borstkanker en 23 januari te horen gekregen dat het uitgezaaid is naar de hersenen, ze hebben wat ze konden tellen rond de 50 tumoren ontdekt die nog klein zijn, waarvan 1 9mm is. 

 

Hallo 🙂 Mijn naam is Beata en ik ben 39 jaar oud. Ik ben moeder van twee geweldige jongens en een dochter. Arjen, 9 jaar oud, Antoś, 6maanden oud, en een dochter Andrea. Vanaf september 2021. lijd ik aan kwaadaardige borstkanker. De diagnose werd pas 100% bevestigd na een borstamputatie in juli 2022. Sindsdien heb ik chemotherapie ondergaan. Tijdens de behandeling bleek dat ik zwanger was. Ik ben bevallen van een gezonde zoontje. Momenteel wacht ik op radiotherapie. Ik onderga een behandeling in een ziekenhuis in Opole, 60 km verderop (in Polen). Na een borstamputatie en verwijdering van de lymfeklieren heb ik revalidatie nodig, waardoor ik voor mijn zoon kan zorgen. Ik heb een speciale mouw nodig om de zwelling te verminderen. Ik heb veel comorbiditeiten (arteriële hypertensie, lage globale belasting van de linker hartkamer, hernia in drie delen van de wervelkolom). Ik heb medicijnen nodig die ik permanent gebruik, regelmatige bezoeken aan specialisten (vanwege de wachtrijen voor het Nationaal Gezondheidsfonds - privé) en revalidatie. Vanwege mijn gezondheidstoestand, complicaties als gevolg van kanker en mijn baby thuis, kan ik niet werken. Behandeling, vervoer naar het ziekenhuis en revalidatie zijn erg duur. Ik wil mijn zoons heel graag zien opgroeien. Bovendien moet ik een radiotherapiekuur ondergaan, wat mijn levenskansen vergroot. Ik kan het financieel niet om naar het ziekenhuis te gaan en elke dag te revalideren. HELP ALSTUBLIEFT.

 

Update: 23 januari kwam het als een klap binnen in de familie, de kanker is uitgezaaid naar de hersenen toe 5 februari willen ze beginnen met bestralen, ze hebben rond de 50 wat te tellen was tumoren ontdekt die nog klein zijn waarvan 1 9mm is. We zijn heel hard bezig met allemaal mogelijkheden te zoeken bij verschillende specialisten om het leven van mama te kunnen verlengen. 
 
update 24.01.2024 de kanker heeft zich ook nog is uitgezaaid naar de longen met ook velen tumoren. 

de behandelingen gaan hoge kosten met zich mee brengen om mijn moeder haar leven te kunnen verlengen, alle hulp word zeer gewaardeerd🙏❤️
 

Alle steun woord heel erg gewaardeerd!!!🥺

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/11/2023 gestart
1631x bekeken

Actie georganiseerd door:

Andrea Wyskup

Andrea Wyskup

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/11/2023 gestart
1631x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden