Help Mama Recto's Filipijnse specialiteiten groeien

Help Mama Recto's Filipijnse specialiteiten groeien
Christopher De Pagie

onze zaak in Filipijnse specialiteiten is opgericht net voor Covid. Nu kunnen wij hulp gebruiken om te overleven en groeien

 

Wij begonnen vol goede moed aan onze zaak om de Filipijnse keuken bekend te maken aan het grote publiek in België, net na de opstart sloeg de pandemie toe. 

Daar we ons vooral op markten, braderie en evenementen richten heeft de lockdown en daarna de vele annulaties van feestmarkten,  events en kerstmarkten een enorme impact op ons gehad.

We hebben een trouw klantenbestand opgebouwd dat gestaag groeit maar doordat 80% van de events waar we wilden aan deelnemen afgelast was is de omzet enorm geimpacteerd. We willen de vraag naar nieuwe lekkernijen bijhouden en zo blijven groeien en dit jaar sterker dan ooit terugkomen als alles gewoon kan en mag doorgaan van overheidswege.

Wij zoeken nu wat steun om ons te helpen met het overbruggen tot het avondmarkten en evenementen seizoen terug op gang komt en investeren om nog een ruimer aanbod van traditionele en artisanale Filipijnse lekkernijen aan te bieden

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/02/2022 gestart
636x bekeken

Actie georganiseerd door:

Christopher De Pagie

Christopher De Pagie

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/02/2022 gestart
636x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog