Help live muziek bereikbaar te houden

Help live muziek bereikbaar te houden
Paul van der Wielen

Via Mello Music Live steken we onze nek uit om ons werk te kunnen blijven doen, steun ons om live muziek bereikbaar te houden

 

Mello Music Live is een stichting die ontstaan is nadat een aantal mensen die werkzaam zijn binnen de cultuursector de koppen bij elkaar hebben gestoken om een platform op te zetten waarmee ze een podium bieden voor beroepsmuzikanten en technici die door de coronapandemie met merendeel van hun inkomsten in rook op hebben zien gaan en veel van hen door de vele regeltjes geen of minimale steun krijgen vanuit de overheid (sommigen zijn zelfs aangewezen op de voedselbank). Door het organiseren van live streams wil Mello Music Live deze groep professionals perspectief bieden in deze bizarre tijd en zodoende ook de kwaliteit, kennis en expertise te behouden voor de cultuursector. Want live muziek is alleen te beleven wanneer er muzikanten zijn die op het podium staan en technici en crew die ervoor zorgen dat er o.a. licht en geluid is. Iedereen heeft elkaar hierin nodig.

Om de live streams mogelijk te maken hebben de mensen achter Mello Music Live een investering gedaan uit de eigen (zeer geringe) reserves. Deze investering is besteed aan het inrichten en productie klaar maken van de studio, alsmede het ontwikkelen van een platform waarop de live stream getoond kan worden en het voldoen aan alle eisen die er gelden rondom de coronamaatregelen (incl. de vele sneltesten die reeds afgenomen zijn sinds de eerste live stream). Naast de investering die gedaan is wordt door dezelfde mensen professionele apparatuur zoals een backline (drumkit, versterkers, etc.), audio-, licht, en beeldapparatuur belangeloos ter beschikking gesteld.

Voor de investering is bij meerdere fondsen een aanvraag ingediend. Echter is om diverse redenen geen enkele aanvraag toegekend. Daarom vragen we de Nederlandse muziekliefhebber om Mello Music Live te steunen door een bijdrage te leveren in de investering die gedaan is om dit project mogelijk te maken en zodoende hun aandeel te hebben in het behoud van de cultuursector in de breedste zin van het woord.

#cultuurisvanonsallemaal

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/04/2021 gestart

Actie georganiseerd voor:

Stichting Mello Music Live

Stichting Mello Music Live

Actie georganiseerd door:

Paul van der Wielen

Paul van der Wielen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/04/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog