Help Lisa en haar gezin overleven na een hartverscheurende crisis

Help Lisa en haar gezin overleven na een hartverscheurende crisis

Lisa, moeder van twee, Emma en Lucas, verloor d’r man Mark aan kanker, waardoor ze in een neerwaartse financiële spiraal kwam

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve vrienden,

 

Ik wil jullie graag voorstellen aan Lisa, een lieve en zorgzame moeder van twee jonge kinderen, Emma (7) en Lucas (4). Lisa is altijd een baken van hoop en liefde geweest voor haar gezin, ondanks de vele uitdagingen die ze hebben moeten doorstaan. Maar nu staan Lisa en haar kinderen voor de zwaarste beproeving van hun leven, en ze hebben onze hulp hard nodig.

 

Het begin van de nachtmerrie

 

Een jaar geleden werd bij Lisa’s man, Mark, een agressieve vorm van kanker vastgesteld. Mark was de enige kostwinner van het gezin, en zijn ziekte heeft hen in een diepe financiële en emotionele crisis gestort. Terwijl Lisa onophoudelijk voor Mark zorgde, probeerde ze ook haar kinderen een gevoel van stabiliteit en veiligheid te bieden. Helaas verloor Mark, na een dapper gevecht, onlangs zijn strijd tegen de ziekte.

 

De gevolgen

 

De verliezen houden niet op. Lisa’s verdriet om het verlies van haar man wordt verergerd door een nieuwe realiteit: haar kinderen hebben dringend medische zorg nodig. Emma heeft een ernstige astma-aanval gehad, en Lucas lijdt aan een ontwikkelingsstoornis die intensieve therapie vereist. De medische kosten stapelen zich op, en Lisa staat er helemaal alleen voor.

 

Dakloos en wanhopig

 

Door de onbetaalbare medische rekeningen en de kosten van de begrafenis van Mark, staat het gezin nu op het punt hun huis te verliezen. Lisa heeft haar baan moeten opgeven om voor Mark te zorgen en heeft sindsdien geen stabiel inkomen. Ze zijn enkele weken verwijderd van dakloosheid en hebben geen familie die hen kan opvangen.

 

Hoe jij kunt helpen

 

Dit gezin heeft onze hulp nodig om hun leven weer op de rails te krijgen. Wij willen geld inzamelen om hun medische rekeningen te betalen, hun huis te redden en Emma en Lucas de zorg te geven die ze nodig hebben. Elke donatie, groot of klein, maakt een enorm verschil.

 

Wat we nodig hebben:

 

• €5.000 om de uitstaande medische rekeningen te betalen

• €3.000 voor intensieve therapie voor Lucas gedurende het komende jaar

• €2.000 voor een noodfonds om te voorkomen dat ze dakloos worden

Jouw steun kan het verschil maken tussen wanhoop en hoop, tussen verlies en een nieuwe start. Laten we samenkomen en Lisa en haar kinderen helpen om weer op te staan.
 

met alle liefde en dankbaarheid, 

Bert, 

collega en vriend van Mark

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/06/2024 gestart
21x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bert Carent

Bert Carent

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/06/2024 gestart
21x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog