Help Lebanon (Beirut)

Help Lebanon (Beirut)
Hilde Kamphuis de Bruijne
Deel deze actie

Help to Lebanon

6 donaties
€ 310 ingezameld

Libanon is een mooi maar verscheurd land door verschillende omstandigheden die wij ons niet eens kunnen voorstellen. Ik ben persoonlijk gebonden aan Libanon wilt u daar meer over weten dan dan hoor ik het graag. 

 Wie ben ik

 

Graag stel ik mijzelf even voor

 

 

Mijn naam is Hilde de Bruijne Kamphuis. Woon in Nijkerk in het midden van Nederland.  Ik ben in 1976 geboren in Libanon. Wie mijn biologische ouders zijn en waar precies in Libanon ik ben geboren, dat is niet bekend. Best heftig, maar ik weet niet anders. Toen ik 2 weken oud was, ben ik geadopteerd door twee hele lieve mensen; zij namen mij mee naar Nederland. Mijn adoptieouders hebben mij in hun armen én in hun hart gesloten en mij de meest liefdevolle opvoeding gegeven. Voor mij zijn zij dus mijn ouders!

Roots
Feit blijft dat ik niet in Nederland ben geboren. Dat mijn roots in een ander land liggen, draag ik mijn hele leven bij me. Vooral toen ik ouder werd, werd ik me daarvan bewuster. Ik zeg altijd: ‘Ik kan het niet beter hebben dan wat ik heb gekregen: een stabiele opvoeding, een dak boven mijn hoofd, getrouwd met een lieve man en trotse moeder van 2 prachtdochters.’ Dat neemt niet weg dat het moederzijn ervoor heeft gezorgd dat ik meer ging nadenken over wie ben ik en waar kom ik vandaan. Ik ging me meer verdiepen in mijn geboorteland.

Net terug van een bijzondere indrukwekkende hartverscheurende reis. Na 22 jaar weer thuis.  Want zo voelt het. Wat ben ik dankbaar dat ik hier ben opgegroeid.  Maar mijn geboorteland heeft mijn hulp nodig.  Ik kan de wereld/Libanon niet redden. Maar alle beetjes helpen.  De regering kan/ wil niks doen.  De bevolking heeft hulp nodig eten drinken kleding.  Tuurlijk niet iedereen. Het verschil tussen arm en rijk is enorm. De arme hebben het meest nodig en krijgen het minst. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/09/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Libanon

Libanon

Actie georganiseerd door:

Hilde Kamphuis de Bruijne

Hilde Kamphuis de Bruijne

6 donaties
€ 310 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/09/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog