Help Kringloopwinkel Tweede Thuis Mensen in Nood Ondersteunen!

Help Kringloopwinkel Tweede Thuis Mensen in Nood Ondersteunen!
Joey den Blanken

Steun ons initiatief om mensen met een klein budget te helpen en duurzame oplossingen te bieden in Moergestel en omgeving.

 

Beste vrienden en supporters,

Wij zijn bezig met een hartverwarmend project genaamd Kringloopwinkel Tweede Thuis, gelegen in Moergestel. Ons doel is om betaalbare producten aan te bieden aan mensen die minder te besteden hebben, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld en lokale goede doelen ondersteunen. Met jullie hulp kunnen we deze droom realiseren en een positieve impact maken op onze gemeenschap.

Wat maakt ons anders?

Onze toewijding aan duurzaamheid en het helpen van mensen met een kleiner budget onderscheidt ons van anderen. Door gebruikte items een nieuw leven te geven, dragen we bij aan een groenere wereld 🌍 en ondersteunen we lokale goede doelen. Zo bouwen we samen aan een sterkere en meer verbonden gemeenschap 🤝.

Wat maakt ons uniek?

We ontvangen veel goederen als donaties en ons idee is om de kringloopwinkel zoals vanouds te houden. We vragen geen hoofdprijzen voor onze producten, zodat ze toegankelijk blijven voor iedereen. Bovendien gaat bij elke aankoop een groot gedeelte van de opbrengst naar een pot die weer wordt uitgegeven aan onze doelen en missies. Dit is geen initiatief voor eigen gewin, maar puur gericht op het helpen van anderen.

Waar hebben we uw steun voor nodig?

Met uw donaties kunnen wij de volgende initiatieven realiseren:

Uitbreiding van onze winkelruimte: Onze huidige loods van 120m2 begint te klein te worden voor de groeiende vraag en aanbod. Met een grotere ruimte kunnen we meer mensen helpen en een uitgebreidere collectie aanbieden.

Pakketten voor kinderen:

We willen speciale pakketten samenstellen voor jongens en meisjes uit minder bedeelde gezinnen. Deze pakketten zorgen ervoor dat kinderen kunnen genieten van feestdagen en zich speciaal voelen, ongeacht hun situatie thuis.

Waardebonnen voor mensen in nood: Voor degenen die echt niets hebben, verstrekken we waardebonnen waarmee ze zelf iets moois uit onze winkel kunnen uitzoeken. Dit geeft hen niet alleen toegang tot essentiële producten, maar ook een gevoel van waardigheid en keuzevrijheid.

Voedselpakketten:

We zijn bezig met het opzetten van voedselpakketten voor mensen die moeite hebben om rond te komen. Deze pakketten bevatten basisvoedsel en soms zelfs een extraatje om een maaltijd net iets specialer te maken.

Leuke dagjes uit:

Met jullie steun willen we ook dagjes uit organiseren voor kinderen en gezinnen die anders geen mogelijkheid hebben om even te ontsnappen aan hun dagelijkse zorgen. Denk aan een dagje naar de dierentuin, een pretpark, of een ander leuk uitstapje dat onvergetelijke herinneringen creëert.

Waarom is uw bijdrage belangrijk?

Elke donatie, groot of klein, helpt ons om deze initiatieven te realiseren. Door samen te werken, kunnen we een grotere impact maken en meer mensen helpen. Uw steun betekent de wereld voor ons en voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Dankbaar voor alle hulp

We zijn enorm dankbaar voor alle goederen en hulp die we al hebben ontvangen. Jullie steun geeft ons de kracht en motivatie om door te gaan. Samen kunnen we meer mensen helpen en de wereld een stukje beter maken.

Ken je iemand die hulp nodig heeft?

Ken je iemand die onze hulp kan gebruiken of dit verdient? Of zit je zelf in een moeilijke situatie? Meld je bij ons! We willen graag helpen waar we kunnen.

Delen is lief

Bedankt voor het nemen van de tijd om onze visie en missie te lezen! Delen wordt gewaardeerd, want hoe meer mensen over ons weten, hoe groter verschil wij kunnen maken.

Samen bouwen we aan een betere toekomst. 🌟

#DuurzaamLeven #UniekeVondsten #TweedeThuis #Gemeenschap #GoedeDoelen"

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/06/2024 gestart
192x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Kringloopwinkel Tweede Thuis

Actie georganiseerd door:

Joey den Blanken

Joey den Blanken

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/06/2024 gestart
192x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog