Help kringloop Alkemade

Help kringloop Alkemade

Laat kringloop Alkemade ook in haar 19e jaar voortbestaan.

 

Helaas wordt alles maar duurder en duurder. De huur en afval kosten zijn in dit geval de eerste en grooste last posten. We hadden een goede buffer maar helaas is het nu iedere maand vechten om de huur bij elkaar te verdienen, en eigenlijk staan we op het punt de deuren defintief te sluiten….en dat gaat ons aan het hart, want hoeveel pareltjes heeft u bij ons in de winkel gekocht. Als de kringloop zou ophouden te bestaan is er geen 2e leven meer voor deze pareltjes en belanden ze op het gemeente terrein in de containers. 

Buiten dat de kringloop een plek is om leuke spullen te halen heeft het ook een sociale functie. Denk aan de vrijwilligers voor wie straks ook misschien hun werkplek op de kringloop ophoudt te bestaan, maar ook de klanten die onder het genot van een kopje koffie en een koekje lekker met elkaar een praatje komen maken. Alleen al voor deze mensen verdient de kringloop een toekomst.

Zou u ons willen (blijven) steunen door of te komen kopen in de winkel of door een kleine donatie zodat wij weer aan een nieuwe buffer kunnen bouwen om de komende huur te kunnen betalen. Alvast bedankt namens ons allemaal!

team kringloop Alkemade

Helaas hoeven wij (ondanks onze sociale functie) ook deze keer niet op (financiële) steun te rekenen van de gemeente Kaag en Braassem 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/06/2024 gestart
811x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kringloop Alkemade

Kringloop Alkemade

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/06/2024 gestart
811x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog